Heti “mi lesz velem”? – Augusztus második hete erőteljesen indul!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Így vasárnap este érdemes belenézni, mi vár ránk a jövő héten. A kánikula néha kis viharral fűszerezve biztosított, de a többi a csillagjegyedben keresendő! Íme a lehetőség, hogy megtudd, mit várhatsz augusztus második hetétől!

Kos

Ha vannak új terveid, új kezdeményezéseid, akkor azok megvalósításához érdemes lenne a hét első időszakában belekezdened. Ekkor tele leszel energiával, amely pozitív dolog, de közben a nagy lendület miatt hajlamos lehetsz arra, hogy a környezeted felé kevesebb megértést tanúsíts a szokásosnál. Kerüld a heves fellépést, igyekezz mindenkivel udvariasan bánni és ha küzdened kell, válassz óvatosan harcmodort! A hét második felében alkalmad lesz gondoskodóan fellépni a szeretteid felé, különösen igaz ez a családodra. Most megmutathatod, mennyire fontosak számodra és itt lehet az ideje annak is, hogy egy fontos, mély belső érzést, vagy akár egy eddig elhallgatott problémát ossz meg velük. Ezek a napok alkalmasak arra is, hogy valamilyen elkötelezettséget vállalj valaki irányába.

Ha csak a hétfőd érdekel, ezt olvasd!

A mai egy meglehetősen viharos érzelmekkel teli nap lehet a Kos számára. Könnyen előfordulhat, hogy bizonyos emberek megpróbálják a hatalmukba keríteni. Az sincs kizárva, hogy eme próbálkozásaikhoz másokat is megpróbálnak megnyerni majd szövetségesnek ön körül, azonban, minden erőfeszítésük ellenére, ma legyen teljesen immunis mások tanácsaira, megelőzve ezzel a befolyásolhatóságot, és senkinek se hagyja magát manipulálni! Álljon ki magáért és legyen erős!

Bika

A hét első felében kapcsolati feszültségekkel kell bajlódnod, ami érintheti a párkapcsolatodat is, de sokkal valószínűbb, hogy egy közeli ismerőssel kerülsz ingerült viszonyba. Mindezek hátterében pedig egy talán módszeresen visszatérő bosszantó tulajdonság, vagy tevékenység lehet. Ügyelj arra, hogy ne durvuljanak el a dolgok, de azért ne menj el szó nélkül se az esetek mellett, hiszen akkor semmi sem fog megváltozni. A hét második felében tiszteletet és elismerést kaphatsz még olyan helyről is, ahonnan erre nem számítottál, amitől úgy érzed magadat, mintha most te lennél a világ közepe. Önbizalmad megnövekedik és mindez még vonzóbbá tesz a környezeted számára. Most jó alkalmad támadhat egy izgalmas új kapcsolatra is, azt viszont neked kell eldöntened, élsz-e a lehetőséggel.

Ha csak a hétfőd érdekel, ezt olvasd!

Ma, érdemesebb inkább kibeszélnie problémáit, esetleges bánatát, egy szerettének, vagy bizalmasának, mintsem magába fordulni. Bár általában, jogosan, meglehetősen nehezen enged igazán közel magához valakit, de, ha valakivel megvan ez az erős érzelmi szál, akkor bátran kérje segítségét ilyen helyzetekben az ön számára fontos embereknek. Nem csak saját, de a világ dolgait is az viszi előre, ha az ember közösségben gondolkodik, mintsem egyes egyedül járja nehézkesen útjait. Jót fog tenni most egy mély beszélgetés, sőt, még egészen fel is dobhatja, hogy egy kicsit más szemszögből is megismeri a problémához!

Ikrek

A hét első felében hallgass a megérzéseidre, mert stabilan mutatja meg számodra a helyes irányt még olyan helyzetekben is, melyekben a tények nem biztos, hogy megfelelő alapot adhatnak a jó döntéshez. Ezekben a napokban remek alkupozícióba kerülhetsz, melyben komoly engedménnyel kerülhet a birtokodba valami, ami örömet, boldog napokat hoz számodra. A hét második felében a magánéletedben történhet fordulat, különösen, ha időben meglátod a lehetőséget arra, hogy egy szituáción fordíts és kezdeményezően lépj fel. Most alkalmad lehet szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, de arra is, hogy egy feszült viszonyt enyhíts, vagy akár át is fordíts sokkal szívélyesebbé.

Ha csak a hétfőd érdekel, ezt olvasd!

Ma remek hátszélnek örvendhet, kedves Ikrek, így nagy lépéseket tehet meg feladatai elvégzésében, problémái megoldásában. Használja ki ezt a szerencsés áramlatot és igyekezzen minél több dologgal foglalkozni, akár egyszerre is. Ha néha kicsit önre is tör a fáradság, higgye el, ez csak átmeneti állapot, hamar túl lesz rajta és már szárnyalhat is tovább. Most ráadásul fokozhatja a haladást, ha igyekszik újszerűen megközelíteni, egy új perspektívából szemlélni a dolgokat!

Rák

A hét erőteljesen indulhat számodra, mivel erősnek, bátornak érzed magad és tele leszel energiával. Mindezekre pedig talán szükséged is lesz, mivel olyan helyzet alakulhat, ki, melyben meg kell védened önmagad és a családod egy kellemetlen szituációtól, melyet talán a véletlen, de sokkal valószínűbb, hogy egy rosszakaró okoz. Légy óvatos ezekben a napokban az idegenekkel és ne hagyd, hogy lépre csaljanak. A hét második felében a pénzügyeid terén pozitív változás állhat be, amely megnöveli a lehetőségeidet és meglódíthatja a fantáziádat is. Most megvehetsz magadnak valamiből egy talán nagyobbat, szebbet, tartósabbat, mint eddig hitted, de jó alkalom lehet arra is, hogy élményekre költs többet, mint eredetileg tervezted.

Ha csak a hétfőd érdekel, ezt olvasd!

A mai napon kissé túlságosan is elmerülhet a részletekben. Ne tegye, inkább próbálja meg egészében átlátni a dolgokat, akkor közelebb juthat a megoldáshoz. Szellemi és érzelmi kérdésekben ma úgy érezheti, hogy van oka aggodalomra, pedig a legtöbb esetben ez nincs így. Ne kezdje el eme területeket sem éppen ma boncolgatni, mert akkor csak még jobban belegabalyodik a szálakba, s végül még több kérdés merül fel önben, mint amennyi esetében válaszra lel. Röviden tehát ma csak türelem és nyugalom, no és persze semmi rágódás a dolgokon!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Még egyet? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.