Sorting by

×

Heti ropogós és tűpontos horoszkóp! A hét eleje keménynek látszik, de nyugi, “kialakul”…!

Nem akarjuk megzavarni a nyugis hétvége utolsó óráit, de akit érdekel a jövő heti horoszkópja, az nézzen bele! Végül is jobb előre tudni, hogy mire számíthat az ember, mintha váratlanul esik be a jó- vagy a nem annyira jó hír. Bízzunk az előbbiben és böngészésre fel!

Kos

Ez a heted 2 téma körül fog forogni. Az egyik a karriered. A szerdai újhold új megvilágításba helyezi az ezzel kapcsolatos elképzeléseidet. Megfontoltan, de merészebben keresgélhetsz. Sőt az is előfordulhat, hogy nem kell keresned, mert megtalál a lehetőség. A másik téma a barátok. A tavalyi évben több barátot elvesztettél: eltávolodtatok, vagy összekülönböztetek. Most a megmaradtak fontosabbá válnak. Hétvégén a hideg, nyirkos idő ellen védekezned kell. Nehogy megfázzál, és lerobbanj!

+ hétfői “merre-meddig….:

A mai nap valaki, vagy valakik, komolyan megvárakoztathatják, ami igazán dühítõ és méltánytalan lehet, ám nem érdemes rögvest emiatt felkapnia a vizet, mihelyt megérkeztek, ugyanis jó oka lehet késedelmüknek. Persze, azért egy röpke értesítés jól esett volna a részükrõl, így, ha ezt nem tették volna meg, mindenképpen fejezze ki ez irányú nemtetszését. Bárcsak mindenki olyan pedáns és pontos lenne, mint ön, kedves Kos…

Bika

Vértezd fel magad a sok okoskodó ellen! Egész héten csupa olyan emberrel lesz dolgod a munkahelyeden, akik mindig mindent jobban tudnak, mint te. Kedden, szerdán és vasárnap kellemetlen fényszögek kellemetlen szituációkat jeleznek. Szerencsére a szerdai újhold és egy csütörtöki kitűnő fényszög segít, hogy kellő türelemmel kezeld ezeket. De biztos, hogy nagyon el fogsz fáradni, amit hétvégén muszáj kipihenned. Keress olyan társaságot, akikkel sokat lehet nevetni, és gyorsan telik az idő!

+ hétfői “merre-meddig….:

Talán meglehetősen furcsán hangzik, de néha jobb szerencsésnek, mint jó problémamegoldónak lenni, s e tény igazságtartalmát ma könnyen, saját bőrén is megtapasztalhatja. Az esti órákban, ha hajlandó kicsit kimozdulni és szórakozni, nagy eséllyel megismerkedhet egy olyan valakivel, aki a szakmai kihívások és lõremenetel terén remek szövetségesnek ígérkezik, kérdés, vajon tényleg csak ez van e a háttérben? S vajon, ha nem csak erről van szó, akkor végül is mirõl? Nos, kedves Bika, nem kétséges, hogy ez a feladat ma önre vár, hogy kiderítse!

Ikrek

Téged nem a szerdai újhold fog felvillanyozni, hanem azok bolygók, amelyek a Vízöntőben felvonulnak: Merkúr, Jupiter, Szaturnusz és Hold. Ennek hatására tele leszel világmegváltó tervekkel és grandiózus ötletekkel. Legyél gyakorlatias! A megvalósításra törekedj! Találkozol valakivel, aki kétkedik, és olyan kérdéseket tesz fel, amelyek praktikusak, de téged leforrázhatnak. A hétvégéd akkor lesz igazán jó, ha vizes programot választasz. Pl. elmehetsz egy folyóhoz, és nézheted a víz hömpölygését.

+ hétfői “merre-meddig….:

Ma igazán elfoglalt napja lehet, kedves Ikrek. Rengetek a felgyülemlett dolog otthon és a munkájában is, azonban Önnek semmi kedve az előírt tevékenységekhez. Szívesebben menne ki a természetbe, vagy nézne meg egy filmet. Ne álljon ellent a kísértésnek! Hívja el egy barátját egy délutáni beszélgetésre, esetleg kirándulásra, s munkáját a mai nap kapott lendületével másnap maradéktalanul befejezheti.

Rák

Kirekesztettnek érezheted magad. Szerinted mindenkivel minden jó történik, míg veled semmi. Lásd be, hogy ez nem igaz! És hagyd abba a panaszkodást! Inkább figyelj, mert rengeteg érdekes emberrel fogsz találkozni (lehet, hogy nem személyesen). Hétfőn, szerdán és csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek azt „ígérik”, hogy valaki óriási hatással lesz rád. Könnyen megeshet, hogy beleszeretsz. Ez a hétvége mesésnek látszik: lubickolsz, mint a hal a vízben. Boldogságtól, szeretettől…

+ hétfői “merre-meddig….:

Ma kissé úgy érezheti, mintha megtorpantak volna a dolgok, pedig nem egészen olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elsõre látszik. A problémáktól való megijedés ugyan nem jellemző önre, de ma mégis kissé elbizonytalanodhat abban, vajon sikerre sikerül-e vinnie, amit most csinál. Ne legyenek kétségei! Bízzon erősen magában, hisz minden csak önön múlik!

Olvasnál több horoszkópot? Kattints!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.