Heti ropogós és tűpontos horoszkóp! A hét eleje keménynek látszik, de nyugi, "kialakul"...! - Városi Kurír

Sorting by

×

Heti ropogós és tűpontos horoszkóp! A hét eleje keménynek látszik, de nyugi, “kialakul”…!

Oroszlán

Azzal indul a heted, hogy valaki kiselőadást tart neked. Úgy érezheted, hogy kioktat. De mielőtt felkapnád a vizet, hallgasd meg! A bolygók szerint értelmesen érvel. Akkor is, ha más véleményen van, mint te. Kedden, szerdán és vasárnap kommunikációt nehezítő fényszögek lesznek az égen. Tehát úgy tűnik, nem most fogtok közös nevezőre jutni. Szóval halaszd el a dolgot! Inkább tervezz a hétvégére valami lazulós kikapcsolódást! Tedd fel a kérdést magadnak, hogy milyen kényeztetésre vágysz!

Hirdetés

+ hétfői “merre-meddig….:

Ma villámcsapásként villanhat be elméjébe egy remek ötlet, vagy terv. Ez rendkívül inspirálólag hathat önre, ugyanakkor komoly rizikófaktor is lehet, ha más, kötelezõ elvégzendők miatt, nem lesz képes kiélni szenvedélyét az újdonsült ötletével kapcsolatban. Ennek ellenére próbáljon meg higgadt maradni, zavarja le gyorsan, amit kell, s, ha elhárult minden akadály, azonnal vesse bele magát a terveibe!

Szűz

A szerdai újhold bearanyozza az egész hetedet, mert millió ötletet hoz neked. Vagyis nem késtél le az év megtervezéséről. A szerda erre kitűnő nap. De a csütörtöki Nap-Plútó együttállás is erős segítség lehet abban, hogy átgondold, merre tartasz, ill. merre akarsz tartani. Akkor is, ha nem minden rajtad múlik. Közben a munkahelyeden „áll a bál”. Konfliktusokkal terhes napok vannak. Maradj ki ezekből minden áron! A hétvége legyen a szerelemé! Nem csak Valentin napon lepheted meg a szerelmedet…

+ hétfői “merre-meddig….:

A mai nap folyamán, szinte véletlenül, fény derülhet egy új tehetségére, amire eddig még csak nem is gondolt. Ez meglehetõs lelkesedéssel töltheti el, hogy a mai napot ennek továbbfejlesztésére szánja, ám nem biztos, hogy a mostani a legmegfelelőbb alkalom erre. Fussa le a kötelezõ köröket, addig pedig hagyja egy kicsit a háttérben ülepedni a dolgot. Meglátja, ha nyugodtabb körülmények között, a késõbbiekben tér vissza az ügyre, sokkal többet fejlődhet, mintha zaklatott körülmények között tesztelné frissen szerzett tudását.

Mérleg

Ravasz csapdát állítanak neked a bolygók: kedden, szerdán és vasárnap olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek költekezésre csábítanak. Profi módon meg tudod indokolni, hogy miért kell megvenned azt a bizonyos holmit. Mégis bölcsebb lenne, ha aludnál rá egyet. Vagy kettőt. Ezzel párhuzamosan a szerdai újhold új helyzet elé állítja a családodat. Érdekes lesz megfigyelni, hogy ki hogyan reagál. Ezt hétvégén ki kell értékelned, értelmezned, átbeszélned. Máskülönben „felrobbansz”…

+ hétfői “merre-meddig….:

Ma mindenképpen legyen nagyon óvatos, ha megnyilvánulni kényszerül egy fontos kérdésben, kedves Mérleg, sõt, ha lehet, ma kifejezetten és módszeresen igyekezzen kerülni a kényes témákat, ugyanis érzelmei túlságosan is nagy ráhatással lehetnek most realitás érzékére, ami könnyen megcsalhatja realitásérzékét. Ne tegyen könnyelmű ígéreteket és ne higgyen a szemének!

Skorpió

Bőven lesz, lenne okod bosszankodni ezen a héten. Kedden, szerdán és vasárnap idegesítő fényszögek idegesítő embereket jeleznek. Olyan ez, mint egy kresz-tábla, ami közelgő veszélyre hívja fel a figyelmedet. Minden higgadtságodra és türelmedre szükséged lesz, ha nem akarsz konfliktust. Jobban jársz, ha inkább tanulásra, képzésre fókuszálsz. A szerdai újhold ebben mutat neked valami új lehetőséget. Ez a hétvége csodás lesz, ha felszínre engeded a játékos, vidám, kreatív gyermeki részedet…

+ hétfői “merre-meddig….:

Az ember sohasem éri el a profi szintet, ha nem teszteli a saját határait. Eme gondolat ma különösen kulcsszerepet tölthet be életében, kedves Skorpió. Nézzen szembe a kihívással és merüljön el gondolataiban, hogy meglelje a megoldást. Ha máshogy nem, teremtse meg az ehhez szükséges, nyugodt környezetet egy kis sétával, vagy egy csendes, hangulatos kis kávézóba betérve. Csak átgondoltan és következetesen, azzal most nagyban csökkenthető a kockázat!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.