Heti szerelmi horoszkóp: ez a Te heted lehet, ha igazán akarod!

Rák

Akár van kézzel fogható ok, akár nincs, egyszer csak kételyeid támadhatnak, a féltékenység pedig csak kárt okoz a kapcsolatodnak. Persze jó az, ha kimondod, mi bánt, de tedd ezt okosan és diplomatikusan, így együtt találtok az átmeneti gondra megoldást.

Erre számíthatsz ma

Bizonyos dolgok tekintetében, talán az lenne a legjobb, ha lesöpörné az asztalról az eddigi próbálkozásokat, s mondhatni, tiszta lappal kezdene újra mindent. Néha bizony praktikusabb egy lépést hátrafelé megtenni, s újra rápillantani a terepre, mintha az ember egy olyan bozótoson akarna átjutni, ami szinte áthatolhatatlan. Ha ma így gondolkodik, könnyen ön lehet az első a környezetében, aki megleli a helyes ösvényt, s, ha ez megtörténik, a többiek igencsak hálával és megbecsüléssel tekintenek majd önre!

Oroszlán

Vedd kezedbe a dolgokat! Ne hagyd, hogy a magány teljesen úrrá legyen az életeden! Változtass a hozzáállásodon, a szemléletmódodon, ismerkedj új helyekkel, más típusú emberekkel, merj kipróbálni ingoványosnak tűnő ösvényeket.

Erre számíthatsz ma

A mai napon szüksége lehet némi segítségre a háztartás vezetésében, munkájában, tervei kivitelezésében egyaránt, s valószínűleg a legtöbb esetben meg is van, kire számíthat. Szükség lehet tovább egy jó tervre is, hogy hogyan szervezze át úgy dolgait, hogy a mindennapi teendők elvégzése mellett magyarodjon még ideje szeretteire, családjára, valamint rendszeresen egy kis kikapcsolódásra is.

Szűz

A párod besokall valamitől, és nem biztos, hogy meg tudja magyarázni, miért épp most. A rázós ügyek közepette új románc kacsinthat rád egy társasági esemény során. Rajtad áll, hogy miképp reagálsz a helyzetre.

Erre számíthatsz ma

A mai napon kaphat egy váratlan meghívást, vagy egy invitációt egy kellemesnek ígérkező programra, melynek szívesen tesz eleget. Ne töprengjen a számos tennivalón, amit most csinálnia kellene, inkább lazítson egy kicsit, s engedjen minden olyan csábításnak, ami egy kis pihenéssel, szórakozással kecsegtet. Meglátja, utána a munka is sokkal könnyebben fog majd menni, kedves Szűz!

Mérleg

Keresed a vágyott partnert? Az esélyeid most megtöbbszöröződnek, úgyhogy rajta, menj buliba, flörtölj, élj! Meglelheted végre az igazit, ehhez mozdulj ki többet a megszokott közegedből. Jó eséllyel egy rokon vagy közeli barát mutatja be neked az illetőt.

Erre számíthatsz ma

A mai napon egy igen nagy tudású, vagy bölcs valaki által gyarapodhat megindító és egyben tartalmasa gondolatokkal, melyeket hamar a magáévá tehet, köszönhetően, szinte olthatatlan tudásszomjának. Felötölhet önben az is, hogy talán a jövőjét érdemes lenne hobbijára alapozni, hiszen, ha az ember azt csinálja, amit igazán szeret, csak akkor válhat igazán jóvá valamiben, s egyben a tartós boldogsághoz is imígyen vezet az út.

Egy hozzászólás itt: “Heti szerelmi horoszkóp: ez a Te heted lehet, ha igazán akarod!

  • 2021.10.19 - 08:19
    Közvetlen hivatkozás

    Vicces, amikor a leírás egyik része tegeződő, a másik magázódó. Aztán némi kereséssel a google azt is megmutatja, hogy Fülep szeret más oldalakról lopni :-D

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük