Heti szerelmi horoszkóp: ez a Te heted lehet, ha igazán akarod!

Skorpió

Kivirágzol, öröm lesz veled az élet. Mosolyogj sokat, mutasd ki az érzelmeidet, beszélj a terveidről. Lendületed és remek ötleteid lenyűgözik kedvesedet. A békés napok meggyőznek arról, hogy jó helyed van mellette.

Erre számíthatsz ma

A mai napon nosztalgikus érzések keríthetik hatalmába, s afféle kósza véletlenségből, meglehet, hogy egyúttal egy régi kedves ismerősével is összehozza önöket a sors, ha csak pár mondatnyi gondolatcsere erejéig is. Ha úgy érzi, a kelleténél kicsit többet is megmozgat önben a találkozás, ne restelljen találkozót kérni, de legalább közvetlen elérhetőséget cserélni az illetővel! Érdemes minden izgalmasnak ígérkező lehetőséget megragadni az életben, hisz oly rövid…

Nyilas

A szerelmi életeddel kapcsolatban bizonytalanságok kínoznak. De hát mióta vagy te ilyen félénk? Ha kérdésed van, tedd fel párodnak, ha többet akarsz, mondd ki nyíltan!

Erre számíthatsz ma

Az utóbbi napok, hetek, sőt, akár hónapok elért eredményei is most kezdenek csak igazán körvonalazódni, kedves Nyilas, s alkalmasint egy nagyobb változást is előidézhetnek munkahelyi státuszában, minőségében, de minimum elismertségében. Mivel mostanában keményen is dolgozott mindezért, itt az ideje, hogy menjen, s ünnepeljen egy kicsit barátaival, hozzátartozóival! Irány a város, a fények és a csillogás, ha van rá lehetősége!

Bak

Nem tudod tovább elnyomni az érzelmeidet, így a héten bizony megbolygatod azokat a dolgokat, amiket meg kell, még akkor is, ha egyesek nem örülnek ennek. Jobb lesz tiszta vizet önteni a pohárba.

Erre számíthatsz ma

Ne hagyja, hogy kimerítsék mások a mai nap folyamán, s állandó kéréseikkel nyaggassák, kedves Bak! Rendben van, hogy jószívű és kedves, de ami túlzás, az túlzás. Egy dolog, ha valaki mindig szívesen segít, s egy másik, ha már azt sem veszi tudomásul, ha mások kihasználják erejét, tudását. Szigorítson a szabályain, ha nem akarja, hogy napi rendszerességgel most már nem csak a saját, hanem mások terheit is a vállán kelljen cipelnie!

Vízöntő

Minden körülmény adott ahhoz, hogy rálelj a szerelemre. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, utazz el egy wellness hétvégére, hagyd, hogy a másik nem meglássa benned a különleges és egyedi dolgokat. Kosként a bátorságod babért, azaz szerelmet teremt.

Erre számíthatsz ma

A mai nap folyamán egy nagy kalandra van kilátása, kedves Kos! Egy olyas valaki léphet életébe, akivel már első látásra összeakad a tekintetük, s egyszerűen, innentől kezdődően, szinte megállíthatatlanul csak zajlanak és zajlanak az események. Ha jelenleg párban él, akkor legyen nagyon óvatos, mert nem biztos, hogy egy jól működő kapcsolatot megérne egy futó kaland, ha viszont jelenleg abban a ?szerencsés? helyzetben van, hogy szingli, csak nyugodtan hagyja elszabadulni az őrületet, ugyanis, ha beadja a derekát, egyenesen észbontó éjszakára számíthat!

Halak

A kockázat sikert hoz neked, ehhez bátorságra van szükség! Merd izgalmasabbá tenni a mindennapokat, legyen az átlagos hétköznap is ünnepi pillanat! Vigyél haza új ötleteket, próbálj ki ismeretlen trükköket és praktikákat! Kerüld messzire a szerelmi háromszögeket.

Erre számíthatsz ma

Ma egy olyan újdonsággal találkozhat, ami kissé szakít a tradicionális értékekkel, ugyanakkor szépen beleilleszthető lenne a saját értékrendjébe. Ne foglalkoztassa, mit gondolnak munderról mások! A változás nem mindig feltétlenül rossz, ugyanis, ha néha nem lazít egy kicsit az ember az élethez való hozzáállásán, akkor egy idő után bizony teljesen betokosodhat, és ennek következtében lemaradhat. Végtére is ez az élet lényege a folyamatos változás és fejlődés, az ember dolga pedig az, hogy megválassza, számára ez milyen irányokba is történjen.

Forrás

 

Heti szerelmi horoszkóp: ez a Te heted lehet, ha igazán akarod!

Egy hozzászólás itt: “Heti szerelmi horoszkóp: ez a Te heted lehet, ha igazán akarod!

  • 2021.10.19 - 08:19
    Közvetlen hivatkozás

    Vicces, amikor a leírás egyik része tegeződő, a másik magázódó. Aztán némi kereséssel a google azt is megmutatja, hogy Fülep szeret más oldalakról lopni :-D

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük