Hétvégi horoszkóp – A Kos úgy érzi, döntést kell hoznia, a Bikának időre van szüksége. És rád mi vár a hétvégén?

Mérleg

Ha van kedved, akkor takaríts, kedves Mérleg, de ha a rendrakás gondolatától is irtózol, akkor fogd magad, és utazz el ezen a hétvégén! Vagy legalább látogasd meg a barátaidat vagy a szüleidet! Szívesen és örömmel fognak fogadni. De csak olyan emberek társaságát keresd, akik jó hatással vannak rád, vagyis kerüld azokat, akik ingerelnek, kritizálnak és frusztrálnak!

Önzőnek kell lenned annyira, hogy nem engeded az energiáidat elszívni. Ne feledd, hogy csak akkor tudsz adni, ha van miből! Ha teljesen le-, illetve ki vagy merülve, akkor nem tudsz segíteni másoknak.

Töltődj a hétvégén vidám, csevegős társaságban. Jó ötlet lehet egy kulturális program is, például mozi, színház, múzeum, koncert stb., de akár kettesben is kellemesen telhet ez a pár nap. Sétáljatok vagy csúszkáljatok, utána igyatok forró teát vagy forralt bort.

Skorpió

Ezen a hétvégén nehéz lesz elrontani a jókedvedet, kedves Skorpió. Szerencsére! Mert szükséged lesz a derűdre és a könnyedségedre, ugyanis valaki ismét régi témákon kezd el rágódni. Ez az illető valószínűleg valamelyik szülőd vagy családtagod, vagy együtt lakik veled. Olyasmit fog felhánytorgatni, amin – azt hitted – már rég túlléptetek.

Legyél vele türelmes és megértő. Gondolj bele, hogy milyen fájdalmas lehet neki ez, ha még mindig nem tudta elengedni a témát. Elég, ha meghallgatod.

Nem kell semmi okosat mondanod, de azt ne engedd, hogy téged okoljon. Ha nem tudod békés keretek között tartani az ügyet, akkor inkább gyere el onnan. Ez még mindig jobb, mint összeveszni. Ha van lehetőséged, akkor utazz el nyugodtan, vagy menj kirándulni. Elhívhatod pár barátodat is. Olyan emberek társaságát keresd, akik vidámak és optimisták. Kesergő, panaszkodó emberekből akad mindenfelé…

Nyilas

Nehezen indulsz be az új évben, kedves Nyilas? Nem baj. Nincs veled semmi baj. Ne erőltess és főleg ne siettess semmit! Figyeld és tartsd tiszteletben a saját ritmusodat! Ezen a hétvégén vár rád egy fontos beszélgetés. Nem muszáj kezdeményezned, csak legyél nyitott! A másik fél lehet a testvéred vagy a szomszédod is. Meglepő dolgokra jöhetsz rá, és jót nevethetsz.

Arra vigyázz csak, hogy régi témákon ne rágódjatok! Ha ebbe az irányba megy a beszélgetés, akkor tereld vissza, vagy térj ki a folytatás elől!

Jót tenne neked ezen a hétvégén egy séta, kirándulás vagy kisebb utazás. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és legyél minél többet szabad levegőn. Egy fürdőbe is elmehetsz. Áztasd magad, vagy ússz egy nagyot, de szaunázhatsz is, és meg is masszíroztathatod magadat. Ha ezt engedélyezed magadnak, akkor teljesen feltöltődve kezdheted el a következő hetet…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük