Hétvégi horoszkóp – 2020. November 13-15: – az inspiráló izgalmak napjai jönnek

Horoszkóp a javából! Ez a hétvége, alighanem mindenkinek nagyon más lesz mint a többi, kinek jót, kinek kevésbé jót hoz, abban viszont mindenki számára megegyezik, unalomra  ezekben a napokban  nem jut idő.

Kos

Az izgalmak téged inkább inspirálnak, mint leblokkolnak. A párod többnyire nem így reagál. Szóval jó hatással lehetsz rá, ha észre veszed, hogy szüksége van rád. Ez téged felizgathat. A vasárnapi újhold segít, hogy átragaszd a párodra ezt az izgalmat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-13)
A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkező, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

Bika

Az egész hétvége az újhold jegyében fog telni. A kedvesed több új ötlettel áll elő, ami szerinted hajmeresztő. Okosan tennéd, ha nem látszana rajtad, hogy nem értesz egyet. Engedd, hogy álmodozzon, tervezgessen! A megvalósítás úgyis odébb lesz…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-13)
A mai napon kiváló fizikai állapotban érezheti magát, ami természetesen energikusságában és jó közérzetében nyilvánulhat meg. Rendkívül alkalmas ez az idõszak arra, hogy bõvítse látókörét, s ezzel elõrébb lendítse a beirányzott szakmai sikereit. Barátaival, szomszédjaival is ma egy meglepõ beszélgetést folytathat, mely során számos új, izgalmas információhoz juthat, amik késõbb még elõnyt is jelenthetnek az ön számára.

Ikrek

Téged nem fog izgatni a vasárnapi újhold. Intenzívebben foglalkoztat a munkád és az egészséged. Ez a 2 téma egyre nyomasztóbban hat rád. A szerelmed nem érti, hogy miért aggódsz. Az újhold segíthet, hogy új szavakkal mondd el, hogy megértse ő is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-13)
Az utóbbi napokat, könnyen lehet, hogy túlságosan is csak munkával töltötte, hogy bebizonyítsa tudását, rátermettségét és hozzáértését. Talán úgy érzi, hogy emiatt kissé elhanyagolhatta szeretteit, barátait, kik szívesen töltöttek volna önnel több időt. A mai nap beköszöntével erre egy remek alakom nyílik. Mesélje el nekik, hogy milyen ütemben halad a munkával és hogy sikert sikerre halmoz. Meglátja, megértőek lesznek önnel az elmulasztott napok miatt, de ha már végre időt szakítottak egymásra, keressenek más, üdébb témát is, ne csak a robotolásról társalogjanak.

Rák

Mélyrepülést, szabad esést érezhetsz egész hétvégén. Nem érted, hogy mitől válsz hirtelen szomorúvá. Ne tartsd magadban! A kedvesed szívesen meghallgat, és ő, csak ő segíthet, hogy ne ijedj meg a saját érzéseidtől. Az újhold is pont jókor „jön”…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod!
(2020-11-13)
Meglehetõs ellenérzésekkel találhatja szembe magát a mai nap folyamán a Rák, melyeket nagyon a szívére vehet, még akkor is, ha nem is õ van a célkeresztben. A lelkiismeret-furdalás, vagy az igazságtalan vádak esetén fellépõ düh azonban nem válasz, még akkor sem, ha jogos. Muszáj lépéseket tennie azért, hogy, vagy helyrehozza, amit esetleg elrontott, vagy, hogy logikus észérvekkel és bizonyítékokkal alátámasztva, tisztázza magát a vádak alól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük