Hétvégi horoszkóp – 2020. November 13-15: – az inspiráló izgalmak napjai jönnek

Oroszlán

Ez a hétvége felkavaró lesz a családod miatt. Úgy érzed, hogy neked kell megoldanod az ő problémájukat. A párod nem ért egyet veled. Ebből vita alakulhat ki köztetek. Pedig ennek semmi értelem sincs. Emlékeztessétek erre magatokat és egymást!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod!
(2020-11-13)
A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Oroszlán. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelően működnének, ne féljen lépni.

Szűz

Nem sok esélyed van tervezni ezen a hétvégén. Csupa olyan konstelláció lesz az égen, ami váratlan eseményeket sejtet. Könnyen kiborulsz, ha nem tervezhetsz. „Kapaszkodj” a szerelmedbe! Ő biztos pont. És biztos lehetsz benne, hogy segít neked.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-13)
Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörő sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Szűz körül a jövés-menés, estére is jut majd kellő mennyiségű energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hőmérő higanyszála! Érthető, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Mérleg

Egyikőtök sincs kirobbanóan jó passzban. Pont ezért nem kéne piszkálni, kritizálni egymást. Máskülönben garantált a konfliktus. Értékeljétek, becsüljétek meg egymást! Ezekben a nehéz időkben fokozottan vigyáznotok kell a kapcsolatotokra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-13)
A mai nap remek alkalomnak ígérkezik az ügyintézésre, ugyanis ma rendkívül kifejezővé válhat mind szervező, mind pedig kiváló kommunikációs készsége, ami által képes ma két szóból is bárkit levenni a lábáról, s ezáltal befolyást gyakorolni rá, hogy az önnek kedvező módon járjon el. Ha esetleg saját vállalkozása, üzlete van, vagy vezető szerepet tölt be egy cégnél, akkor érdemes ezt a napot arra is felhasználnia, hogy megejtsen néhány olyan fontos megbeszélést, vagy telefont, ami kulcsfontosságú hatással lehet a jövőre nézve.

Skorpió

Minden jel szerint mélyrepülésben leszel ezen a hétvégén. De amilyen mélyre kerülsz, olyan magasra repülhetsz, ha számba veszed mindazt, ami jól működik az életedben. Ezt a hullámzást nehezen követi a párod. Legyél vele kedves, türelmes és elnéző!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod!
(2020-11-13)
Ma nagy jelentősége lehet annak, amivel foglalatoskodik, így kulcskérdéssé válhat az ügyben a másokkal, esetleg partnerekkel való kommunikáció, melynek stílusára és intenzitására sikerül is ösztönösen jól ráéreznie. Az este folyamán is egy szeretetteljes, meghitt beszélgetésre kerülhet sor egy, az ön számára fontos valakivel, egy jó barátjával, vagy szerelmével. Ha minden jól megy, a nap végére egy szellemileg minden eddiginél kielégítőbb és termékenyebb napot zárhat, melynek rövidesen meglesznek a kívánt eredményei is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük