Hétvégi horoszkóp – 2020. November 13-15: – az inspiráló izgalmak napjai jönnek

Nyilas

Nem hiszel a misztikus dolgokban. A vasárnapi újhold is csupán egy csillagászati jelenség szerinted. A kedvesed viszont szeretne hinni. Ne vedd el tőle az esélyt! Megmérgezheted az egész hétvégéteket, ha folyton kiparodizálod, kicikized őt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod!
(2020-11-13)
Ma fontos beszélgetésekre kerülhet sor, így elengedhetetlen, hogy kifogástalan szellemi és érzelmi állapotát egészen a nap végéig, sõt, akár elalvásig is megõrizze, mert most még kedvese irányából is lehet számítani igencsak meglepõ kérdésekre, megnyilvánulásokra! Ha azonban sikerül mindent elfogulatlanul, a helyén kezelnie, akkor nagyon jó dolgokat hozhat ki a ma adódó helyzetekbõl, melyekbõl így sokat épülhet, vagy profitálhat. Kulcsszó a párbeszéd és az intellektualitás!

Mögött

Nehezedre fog esni, hogy a párodra figyelj, és végighallgasd. Szeretnéd a saját gondolataidat rendbe tenni. De ez nem megy, ha ő folyamatosan csicsereg. Teremts olyan helyzetet, hogy kis időre egyedül maradhass! Utána képes leszel figyelni rá.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-13)
Kora reggel meglehetősen fáradtan ébred, kedves Bak és ez könnyedén kihathat az egész napjára is. Ha teheti, feküdjön vissza, de ha várja a munka, vagy egyéb kötelezettség, akkor nincs mit tenni, nézzen szembe velük. Meglátja az első feladatok, teendők elvégzése után, máris fittebbnek érzi majd magát. Sok energiáját fogja elnyelni ez a mai nap, de az estét már nyugodt, családi környezetben töltheti, és később várja majd a puha ágy, ahol új erőre kaphat.

Vízöntő

A párkapcsolatotok nem lehet kevésbé fontos, mint a karriered. Tuti, hogy ki lesz akadva a szerelmed, ha megneszeli, hogy téged most jobban izgat a karriered. Az újhold felvillanyoz, mert új lehetőségek nyílnak meg. Közben ne hanyagold el őt sem!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod!
(2020-11-13)
Ma meglehetősen sokat lehet kénytelen koncentrálni bizonyos, főként hivatali, vagy munkahelyi dolgokra, melyek így igencsak leköthetik figyelmét, amit nem tud egyszerre annyi felé megosztani, mint amennyi felé kellene. A legjobb az, ha nem is erőlteti a dolgot, s egyszerre csak egy problémára koncentrál, mert akkor hiper gyorsasággal számolhatja fel az egyik ügyet a másik után. Mindezen kívül ma bármit is írna alá, elõtte mindenképpen olvassa el az apróbetüs részeket is az utolsó mássalhangzóig!

Halak

Mély, intenzív érzelmek kerítenek hatalmukba az újhold miatt. A párod értetlenül áll a dolog előtt, mert hol sírsz, hol a nyakába ugrasz, hol követelőzöl, hol bocsánatot kérsz. Uralkodj magadon, ha nem akarod halálra rémíteni szegényt!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-13)
Előfordulhat, hogy az élete egy olyan ponthoz ért, ahol egy fontost döntést kell hoznia párkapcsolat terén. Próbáljon meg az ösztöneire, a belső hangjára hallgatni és döntsön tiszta fejjel. Ön egy nagyon érző, odaadó, szerető partner és sokszor nem veszi figyelembe a saját érzéseit, inkább a párjáét helyezi előtérbe. Ez hosszútávon viszont nem működhet, hisz kapcsolatukban ön is épp oly fontos szerepet tölt be, mint kedvese. Ha úgy érzi, van mit megbeszélniük, akkor tegyék azt. Minden fontos dologért érdemes küzdeni, de néha tudni kell elengedni is.

Forrás

horoszkóp

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük