Hétvégi horoszkóp – Ez van, ez lesz

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Robbanékony a hangulat az állatöv tagjai között. Viharos napok várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Valósággal meg kell erőszakolnod magad, hogy hajlandó legyél kimozdulni az ágyból hétvégén. Rengeteg a ház körüli teendőd, és nem kevés elintéznivaló ügyed is akad. Minden egyes feladat elvégzése után, jutalmazd meg magad, hiszen megérdemled! De szerencsére minden elvégzett kihívást követően pozitív visszacsatolást kapsz, ami legalább örömöt szerez!

BIKA

Érdemes nyitottnak lenned a hétvégén, figyelmeztet a horoszkóp, mert különböző, izgalmas szórakozási, esetleg utazási lehetőségek merülhetnek fel. Viszont egy személynek sikerül felforgatnia az egyik idillikus napodat. Csalódást okozhat egy barátod vagy berángat a főnököd dolgozni, netán a kollégád rontja el a jó hangulatodat. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és gondold át, hogyan fogod hétfőn meghúzni a határokat!

IKREK

Légy óvatos, mert egy drámaira sikerülő veszekedésnek komoly következményei lehetnek. Óvakodj attól, hogy elmélyülj a vitában, mivel akár anyai károk is keletkezhetnek. Próbálj meg nem mindent a szívedre venni. Viszont a bolygóállásoknak köszönhetően végre sikerül tisztán látni a helyzetedet, így kész vagy búcsút inteni a régi életednek, és egy új jövőt hozni létre, bíztat a horoszkóp.

RÁK

Nehezedre esik meglátni az igazságot, pedig jól tudod: mindenki látja körülötted, csak te nem. Ha továbbra is rózsaszín szemüvegen keresztül nézel bizonyos embereket, még a hétvégén bekövetkezhet egy komolyabb válsághelyzet. Ha ez történik, akkor ideje lenne felhagynod azzal, hogy egy illúzióba kapaszkodsz.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük