Hétvégi horoszkóp: a Bika a hálószobában, a Rák boldog eufóriában, a Hal a konyhában tölti – és Te mit tervezel?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Újra itt a hétvége, már csak egy hónap van karácsonyig, itt az ideje elkezdeni a készülődést az ünnepre. Lesz, aki egyelőre fejben kalandozik a decemberi tennivalók között, de lesz olyan is, aki a tettek mezejére lép. Ez esetben: maszkot fel! 

Kos

November utolsó hétvégéje arra jó, hogy egy előzetes kalkulációt csináljatok. 4 hét van még Karácsonyig. De ez semmiképp se nyomasszon titeket! Ennek nem szabad megmérgeznie az egész hétvégét.

Legyél észnél, és hozd vissza derűt és a humort!

Bika

Ez a te hétvégéd: elemedben leszel.

Vasárnap lesz egy bolygó szembenállás, ami parázs vitát eredményezhet. De ez nem végzetes. Sőt inkább felvillanyoz, felizgat mindkettőtöket. A végén valószínűleg a hálószobában köttök ki. Jól hangzik?

Ikrek

Mondd ki őszintén, ha nincs kedved jönni-menni!

Akkor is, ha a párod tele van tervekkel, és lelkesen sorolja azokat! Öleld át, bújj hozzá, és kérdezd meg, hogy muszáj-e ezt mindet ezen a hétvégén végigcsinálni! Ha igen, akkor menjen nélküled!

Rák

Ha hiányoznak a barátaitok, akkor személyes találkozás helyett kezdeményezzetek videó hívást, és játsszatok valamit! Ha ők nincsenek benne, akkor a kedveseddel kettesben is kitalálhattok valami vicceset.

A lényeg, hogy sokat nevessetek!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Hétvégi horoszkóp: a Bika a hálószobában, a Rák boldog eufóriában, a Hal a konyhában tölti – és Te mit tervezel?

  • 2020.11.28 at 02:23
    Permalink

    Tetszik az oldal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest