Sorting by

×

Hétvégi horoszkóp Ámor nyilával fűszerezve – a Kos romantikázhat kedvére, az Ikrek szabadságra vágyik, a Rákra nagy beszélgetés vár…. Na és Veled mi lesz?

Péntek lévén a legtöbbünk már vadul szervezi a hétvégi programját. Érdemes egy picit megállni és végig gondolni, hogy mit súg a szívünk. A hétvégi szerelmi horoszkóp segít a megfejtésben! Vágjunk is bele!

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolataid nehezíthetik a párkeresésedet.

Mit tehetsz ma?

A mai ideális nap lehet arra, hogy vessen egy pillantást aktuális pénzügyeire. Tegyen úgy, mintha bankár lenne, vagy egy nagyvállalatot irányítana, s szemlélje minél objektívebben a helyzetet. Vegye számba bevételeit, ahol lefelé, valamint kiadásait, ahol felfelé kerekítsen. Ha így tesz, a mostani tisztánlátás segíthet elkerülni egy jövőbeni nagy hibát, így megéri a fáradságot!

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod régi szerelmedet – vagy legalábbis gyakran eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot, inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen. Ha megvannak a válaszok, nézz előre és engedd el a múltat! Ha van párod, akkor figyelj rá jobban – az elmúlt időszakban kissé eltávolodtatok egymástól.

Mit tehetsz ma?

A mai napon rádöbbenhet, hogy mostanság bizony feleslegesen aggódott bizonyos dolgok miatt, ugyanis a lehető legjobban halad minden. Ezt a felismerést alkalmasint ünnepelje is meg egy jó barátjával, vagy kedvesével egy finom pohárka ital mellett, hisz mindig jót tesz az embernek egy kis lazítás a nehezebb időszakok után.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen se őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

Mit tehetsz ma?

Egy igazi jó barát arról ismerszik meg, hogy nem mindig azt mondja, amit hallani szeretnénk, ugyanis, aki így tesz, az eme simulékony viselkedésével pont azt bizonyítja, hogy nem is igazán törődik velünk, s csupán érdekkapcsolat köti hozzánk, esetleg egy kevés érzelemmel vegyítve. Nyissa ki a szemét, kedves Ikrek!

Rák

Ha van párod, akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor a kapcsolatotok látja kárát. Figyelj rá, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a kedvesedet. Ha egyedülálló vagy, eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki még akkor is, ha az illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

Mit tehetsz ma?

Ma a hatalmába kerítheti a vágy, hogy valahogy nyomot hagyjon a világban, ám ez direktbe sosem megy, kedves Rák, bár tény, hogy kell hozzá a szilárd elhatározás. Merjen nagyot álmodni, s fogjon bele még ma, hogy egyszer ténylegesen valóra válhasson az, amit ma eltervezett!

<<<Ezt láttad már?>>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.