Sorting by

×

Hétvégi horoszkóp az öröm és a szerelem jegyében – A csillagok üzennek…..

Csupa olyan bolygókapcsolódás hat ránk a hétvégén, ami az öröm és a szerelem energiáit erősíti. Mi is törekedjünk arra, hogy csak a jót adjuk másoknak! A hétvége horoszkópja.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvégi horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Jupiter-Merkúr közelsége jó híreket, optimizmust és boldog lelkiállapotot hoz. A szerencse az élet számos területére megérkezik, így ez kiváló időszak a szórakozásra és a játékra. Széles látókör és érdeklődés, nagylelkűség jellemez, jól érzed magad társaságban. Lelkesedésed és pozitív gondolkodásod azt jelenti, hogy szinte minden sikerülni fog, amire csak vágysz! Ebben segít még a pénteki tízmilliószoros nap hatása is.

Bika, Szűz, Bak hétvégi horoszkóp

A Nap-Plútó fényszöge magnetikus vonzerőt ad. A szokásosnál elszántabb és céltudatosabb vagy. A Plútó erejének hatása lehet szexuális jellegű, ami rejtélyes módon hatalmas befolyást ad más emberek felett. Ez a megnövekedett hatalom mindaddig a hasznodra válik, amíg nem élsz vissza vele. Ha arra használod az erődet, hogy segíts másokon, akkor rá fogsz jönni, hogy valóban hasznot hoz. Ez a konstelláció elmélyíti a rejtélyek iránti érdeklődésed.

<<< Ezt olvastad? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.