Hétvégi horoszkópod mondja, nem én! - Nyugis, vagy mozgalmas? Kinek, milyen.... okvetlenül nézz bele! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hétvégi horoszkópod mondja, nem én! – Nyugis, vagy mozgalmas? Kinek, milyen…. okvetlenül nézz bele!

Azt nem tudja megmondani a horoszkóp, hogy mit pakolj a bőröndödbe, ha kiruccannál valahová, -ebben az időjárásjelentés lehet hasznos- de abban segíthet, hogy mire figyelj a hétvégén. A Bika és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak csillagjegy kifejezetten jól fogja érezni magát. A Vénusz és az Uránusz is kapcsolódik egymáshoz, ez pedig meglepő fordulatokat jelez, főleg a szerelemben. És te kíváncsi vagy, hogy neked mit tartogat ez a hétvége? Olvasd el, mit jósolnak a csillagok az elkövetkezőre!

Hirdetés

Kos, Oroszlán, Nyilas

A hétvége horoszkópja szerint amikor a Mars az önfejű Kosban jár, szeretnéd átvenni az irányítást a dolgok felett, és azon dolgozol, hogy növeld személyes befolyásodat. A győzelem fontosabbá válhat a számodra. A Mars hajtóerőt, ambíciót és szexualitást vált ki belőled, tehát ha gondjaid vannak az igényeid kielégítésével, itt az ideje, hogy átfordítsd a forgatókönyvet!

De van egy árnyékoldal, és olyan dolgok, amelyekre fokozottan figyelni kell.

Ez egy olyan időszak, amikor úgy fogod érvényesíteni vágyaidat és érzéseidet, hogy közben nem törődsz másokkal. Fontos lesz figyelni a határaidra.

Bika, Szűz, Bak

A Vénusz-Uránusz együttállása váratlan meglepetéseket hozhat, amelyek hirtelen jelentkezhetnek. Ez összefügghet a kapcsolataiddal és a partnereddel. Valószínűleg kellemes meglepetés lesz, de az is előfordulhat, hogy inkább megdöbbentő, főleg ha, nem szereted a meglepetéseket.

Ha viszont szereted a kalandokat és az izgalmakat, ez nagyon pozitív tranzit lehet!

Érdekes, új ismeretséget köthetsz, valószínűleg egy nem különc emberrel. Lehetséges, hogy annyira lenyűgöz ez a személy, hogy akár hirtelen bele is szeretsz.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.