Hétvégi horoszkóp november 27-28.: több csillagjegy életében is sorsdöntő lehet ez a 2 nap!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Van az úgy, hogy a csillagok állása a legtöbb csillagjegy szülötteinek életében fontos döntések meghozatalát sejteti. Pont ilyen az előttünk álló november 27-28-as is. Az alábbiakban összeszedtük, mire számíthatunk és a horoszkóp szerint miért is olyan fontos ez a 2 nap! Egyet azonban ne feledj: oltás és maszk!

Kos

Egészen biztos, hogy már pénteken hétvégi hangulatod lesz. Ennek oka, hogy olyan zsúfolt hét áll mögötted, ami nemcsak fárasztó, de elgondolkodtató is. Vagyis szükséged lenne egy kis megállásra, hogy legyen időd feldolgozni az eseményeket. Ez hozzásegíthet a jobb megértéshez, a helyzet átlátásához és a „hogyan tovább” döntéséhez is. Két dolog lesz ezen a hétvégén jó hatással rád. Az egyik a friss levegő. A legokosabb, amit tehetsz, hogy kimész a szabadba, és mélyen beszívod a friss levegőt! Szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is! A másik a jótékony semmittevés.

Most megengedheted magadnak ezt a „luxust”. Lazíts, pihenj, tedd fel a lábad! Közben valami titokra is rájöhetsz.

Bika

Ha egy igazán jó hétvégére vágysz, akkor add át magad az élvezeteknek, és ne törődj a jövővel! Nézd meg az elégedett és boldog embereket! Mindegyik a jelenben él. Nem kesereg a múlton, és nem aggódik a jövő miatt. Kövesd a példájukat! És keresd az ilyen pozitív beállítottságú emberek társaságát! A közelükben te is mindent jobb színben fogsz látni. A jövő tervezgetése alól egyetlenegy kivétel lehet, ha a közelgő ünnepekről van szó. Persze csak akkor, ha ezt derűsen tudod tervezgetni. Közben számíts rá, hogy estére meghívást fogsz kapni a barátaidtól! Mindenképpen tarts velük!

Meglátod, remekül fogod érezni magad. Sőt ötleteket kapsz a szilveszteri bulival kapcsolatosan.

Ikrek

Ezen a hétvégén elemedben leszel, annak ellenére, hogy pénteken régi, lezártnak hitt ügyek kerülhetnek elő. És szombaton kissé szétszórt leszel. Szerencsére ezek sem tudnak kibillenteni. Tudod, miért? Mert a béke, a harmónia benned van. A külvilág csak ezt tükrözi. Ennek ellenére szánj kis időt arra, hogy előkészíted a „terepet” a közelgő karácsonyra! Pl. vedd elő a karácsonyi díszeket, és válogasd ki, hogy idén milyen színűeket akarsz felhasználni! Fel is frissítheted a készletet pár új darabbal.

A szabadtéri karácsonyi vásárok jó alkalmat nyújtanak arra, hogy nézelődj, ötleteket gyűjts, és közben kinn legyél a friss levegőn. Így nemcsak egy, hanem „több legyet ütsz egy csapásra”.

Rák

Készülj fel egy találkozásra! Lesz valaki, akit rég nem láttál, és ismét felbukkan. Mielőtt megijednél vagy elkezdenéd a múlt eseményeit felidézni, adj neki egy új esélyt! Máskülönben nem tudja bebizonyítani, hogy megváltozott. Legyen időtök beszélgetni! Közben arra kell vigyáznod, hogy a jelen kapcsolatodat, kapcsolataidat ne zavarja össze ez az esemény. Ezek után vár rád még egy feladat: a pénzeddel és/vagy a kiadásaiddal kapcsolatosan kell okosnak lenned. Ahhoz, hogy ne kerülj kínos helyzetbe, illetve hogy elkerülhesd, okos lenne magaddal vinni valakit, ha vásárolni mész. Egy józan ember megakadályozhat, hogy felesleges költségekbe verd magad.

De egy jó bevásárlólista is lehet „mankó”.

<<< Olvsnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Hétvégi horoszkóp november 27-28.: több csillagjegy életében is sorsdöntő lehet ez a 2 nap!

  • Megrendelek 2somagot! Kosz G.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük