Hétvégi horoszkóp – 2021. július 31 – augusztus 1. – Hiába kezdődik új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan…

Oroszlán

Elronthatja az egész hétvégédet, ha a jövőd alakulása miatt idegeskedsz. Persze nem tehetsz úgy, mintha nem foglalkoztatna. Szóval kérd meg a kedvesedet, hogy egy kicsit beszélgessetek erről! Utána tedd félre az aggodalmaidat, és ünnepelj! Hiszen mostanában van a születésnapod.

Szűz

Augusztus a legjobb arra, hogy élvezd a nyár örömeit. Ezen a hétvégén a gyermeki részed adhat ötleteket, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a 2 napból. Nem ártana, ha egyeztetnél a pároddal. Máskülönben úgy érezheti, hogy kizárod mindabból, ami örömet jelent neked.

Mérleg

Hiába kezdődik egy új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan tovább. A szerelmed szenved attól, hogy azt látja rajtad, hogy „vergődsz”. Uralkodj magadon, és ne engedd, hogy a jövő megmérgezze a jelent! Menjetek ki a szabadba! A természet jó hatással lesz rátok.

Skorpió

Egy vasárnapi fényszög szerint a párod ezen a hétvégén kibírhatatlan lehet. Folyton bosszankodik valami, vagy valaki miatt. Érthető, de ez nem segít. Jól tennéd, ha gyengéden megsimogatnád, megölelnéd, megcsókolnád. A te szerelmed a legjobb gyógyszer minden bosszúságára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük