Hétvégi horoszkóp – 2021. július 31 – augusztus 1. – Hiába kezdődik új hónap, téged továbbra is ugyanaz foglalkoztat: hogyan…

Nyilas

Augusztus első hétvégéje nem lesz feszültségmentes. Ez a nyár sokkal rázósabb, mint eddig bármelyik. Most is vannak nehéz konstellációk az égen. Ettől még csinálhattok egy csodás hétvégét. Tőletek függ, hogy mit hoztok ki ebből. „Ha a sors citromot ad, kérj hozzá egy Martinit!

Bak

Egy csúnya bolygó szembenállás szerint szombaton kiakadhatsz a párod megszólalásától. Nem szabadna rámordulnod. Hiszen lehet saját véleménye. Nincs világvége, ha nem értetek egyet. Elengedhetetlen, hogy toleráns legyél vele, nehogy elhúzódó viszály alakuljon ki!

Vízöntő

A kedvesed szeretné, ha végighallgatnád. Tele van problémával, amit veled szeretne megosztani. Ezt te ne tehernek, hanem megtiszteltetésnek vedd! És ne feledjétek, hogy a nyár hamar elillan, ha nem veszitek ki belőle azt, amit nyújtani tud: fagyi, strand, kerti grillezés, stb.

Halak

A gyerekek, vagy gyerekes felnőttek hozhatnak ki a sodrodból. Biztos igazad van. Kérdés, hogy ez nem öngól-e? Ha az, akkor hagyd abba a bosszankodást! Inkább csinálj jeges teát, gyümölcsös limonádét, vagy színes long drinket, és koccints az augusztusra a szerelmeddel!

Forrás

 

horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük