Hétvégi “nagy dilemma” horoszkóp – Zsúfolódj a boltokban, vagy élvezd a jelent?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Három hét van hátra karácsonyig, ami igen fontos eldöntendő kérdés elé állít sokakat. Válassza a szokásos menetrendet és tömörüljön az utolsó percig az áruval-emberrel-vírussal zsúfolt üzletekben, vagy inkább fejben öltözzön ünneplőbe és készüljön lélekben a karácsonyra. Döntsön ki-ki habitusa, fontossági sorrendje alapján, de mielőtt meghozná a végső elhatározást, olvasson bele horoszkópjába, hátha megkönnyíti a választást!

Kos

A kötelező teendők után (vagy helyett) varázsoljatok ünnepi hangulatot illatokkal, ízekkel, fényekkel! Karácsony ezen a téren a túlzások ünnepe.

Most mindkettőtök érzékszervei fokozottan jól működnek, ami igazán érzékivé teszi ezt a hétvégét.

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

A mai napon a tetőfokára hághat izgalma egy olyas valamivel kapcsolatban, amit már nagyon vár, azonban még muszáj türelmesnek lennie egy kicsit. Annál is inkább, mivel, ha túl korán leszívja energiáját izgatottsága, akkor fennáll a veszélye annak, hogy, mire elkövetkezik a várva-várt pillanat, nem lesz képes hozni az elvártat, tehát csak nyugalom, csigavér, kedves Kos.

…és Ámor-ügyileg….

Meglehet, hogy most annyi felé kell figyelnie, hogy szinte alig bír szerelmi életének aktuális történéseire koncentrálni, s ez egy kicsit aggaszthatja, frusztrálhatja a mai napon. Arra az egyre ügyeljen, hogy ne vegye el a kedvét hosszútávon a szerelemtől e nehéz időszak, hiszen, mint minden, ez sem tart majd örökké, s eljönnek újra a boldog és felhőtlen együtt töltött pillanatok, csak hinnie kell benne, kedves Kos!

Bika

Nagy kihívás lesz számodra, hogy megtaláld az egyensúlyt a költés és az élvezetek között. Igazad van: iszonyú drága lett minden. De tuti, hogy frusztrált lennél, ha nem vehetnél meg pár finom dolgot.

Hallgass a párodra! Ő segít helyesen dönteni.

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

A mai nap folyamán meglehetősen ingadozó lehet hangulata, amit az is tovább erősíthet, hogy úgy érezheti, mintha nem lennének az önt körülvevő emberek olyan őszinték, ahogy azt állítják. Csapodár hangulatát igyekezzen egy kis relaxációval, esetleg egy jó barátjával való beszélgetéssel, vagy szerelme karjaiban kezelni, ami pedig a többit illeti, legyen résen, hogy mielőbb kiszúrhassa, ha valaki hazudni próbál önnek egy fontos kérdésben, ugyanis gyanúja igencsak megalapozottnak tűnik.

…és Ámor-ügyileg….

A mai napon igencsak gazdagnak ígérkezik, legalábbis a szerelmi tapasztalások terén mindenképpen, ugyanis most nagy eséllyel valami olyasmi történhet, amire nagyon nem számított, ráadásul az is kétséges, hogy egyáltalán pozitívan, avagy esetleg negatívan kell e érteni mindezt. Kösse be magát, kedves Bika és készüljön fel!

Ikrek

Végre mindketten fel lesztek dobódva. Ez arra is jó, hogy mindazt elintézzétek, amire eddig nem volt időtök. És arra is, hogy végre egymással is foglalkozhassatok. Csupán arra ügyelj, hogy a kedvesed lelkesedését ne vedd kritikának!

Nem akar megbántani…

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

Ma mindenképpen legyen nagyon óvatos, ha megnyilvánulni kényszerül egy fontos kérdésben, kedves Ikrek, sőt, ha lehet, ma kifejezetten és módszeresen igyekezzen kerülni a kényes témákat, ugyanis érzelmei túlságosan is nagy ráhatással lehetnek most realitás érzékére, ami könnyen megcsalhatja realitásérzékét. Ne tegyen könnyelmű ígéreteket és ne higgyen a szemének!

…és Ámor-ügyileg….

Ma nagy eséllyel egy igen különös valakit pillanthat meg, kedves Ikrek, aki már szinte az első perctől rabul ejti személyiségével önt, mindazonáltal, hogy lesz is e a dologból valami, az most nagyon sok mindettől függ! Hallgasson az ösztöneire!

Rák

Hajlamos lennél félreérteni a szerelmed passzivitását. Azt hiheted, hogy nem érdekli, vagy nem akar segíteni. Mielőtt elkezdenél méltatlankodni, kérdezd meg, hogy szerinte mi élvezzen prioritást!

Ha úgy dönt, hogy a lazítás, akkor tarts vele!

Ha az érdekel, ma mi vár Rád, olvasd!

Próbálja meg elejét venni a káosznak, s kezdje azzal a reggelt, hogy alaposan megszervezi napját, kedves Rák. Ha ma sikerül egy szigorú menetrendet tartani, akkor kiváló teljesítményre lesz képes, ha azonban, csak egy pillanatra is kiengedi kezéből a gyeplőt, könnyen fuccsba mehet minden eddigi fáradozása, fogja tehát rendkívül szorosra ezt a mai napot!

…és Ámor-ügyileg….

Sok idejét kötheti le ma egy bizonyos, talán a közelmúltban történt szerelmi eseményen való gondolkodás, s ez által kissé nehéz lehet majd másra koncentrálnia. Amennyiben egy fájó dolog az, ami most a felszínre tört, úgy próbálja meg feledni a történteket, ha viszont egy pozitív élményről van szó, úgy gondolja ki mihamarább, hogyan is élhet még újra, ami annyira tetszett!

Még több horoszkóp!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük