Hétvégi horoszkópod mondja, nem én! – A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak kifejezetten jól fogja érezni magát!

Nyilas

Bár jól indul a hétvége, a második felében kisebb érzelmi zűrbe keveredhetsz. Az egyik szeretteddel nézeteltérés alakul ki köztetek, ami miatt nem tudod úgy elengedni magad, ahogy szeretted volna. Amíg nem sikerül megbeszélnetek a dolgot, addig ez így is marad, úgyhogy jobban teszitek, ha mindkettőtök érdekében a lehető leghamarabb leültök beszélgetni.

Bak

Ezen a hévégén különösen jó hangulatod lesz. Örülsz, hogy egy viszonylag hosszabb időre megfeledkezhetsz a munkáról és átadhatod magad azoknak a tevékenységeknek, amiket igazán szeretsz. A családoddal is sikerül olyan programot szervezned, ahol mindenki maradéktalanul jól érzi majd magát. Ez az, ami igazán hiányzott neked az elmúlt időszakban.

Vízöntő

A hétvégéd igazán kellemesen fog telni. Semmilyen pörgős programmal nem készülsz. Nem sietsz sehová, csak élvezed az önfeledt semmittevést. Ha eszedbe jut valamilyen spontán program, akkor beleveted magad, de nem tervezel semmi konkrétat és ez most nagyon is jót fog tenni a lelkednek. Ha összetűzésbe keverednél valakivel, most az a legjobb megoldás, ha elvonulsz és lecsendesedsz a megoldás előtt.

Halak

Ez a hétvége nem lesz olyan nyugodt, mint amilyenre számítasz, de megfelelő hozzáállással az apróbb kisiklások és nézeteltérések gyorsan megoldódnak majd. A kötelezettségeid elvégzése után hagyj időt a családra is, hiszen a velük töltött idő most igazán képes lesz kikapcsolni. A csendes pihenőről se feledkezz el, hogy fel tudd tölteni a lemerült elemeidet.

Forrás

 

horoszkóp

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük