Hétvégi "mi lesz"-horoszkóp: a Bika segítséget kap a sorstól álmai megvalósításához, a Skorpió egy közösségben lelheti meg az igazit - Városi Kurír

Sorting by

×

Hétvégi “mi lesz”-horoszkóp: a Bika segítséget kap a sorstól álmai megvalósításához, a Skorpió egy közösségben lelheti meg az igazit

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő héten? Szerelem ragyogja be a csillagjegyek életét már a hétvégén is és azt azt követő héten és a vágy, hogy változtassanak magukon vagy a környezetükön. Mutatjuk a következő napok horoszkópját.

Hirdetés

Kos

Egy utolsó és nagy kozmikus lökést kapsz ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Érdemes lehet megkérdezni egy szeretted vagy szakértőt, mielőtt meghozod a végső döntést, de most már ne halogasd tovább a cselekvést. Ugyanakkor tökéletes ez a hétvége a romantikázáshoz. A szerelmeddel a szenvedély új szintjét ismerhetitek meg. Nyugodtan merd átadni magadat az érzéseidnek, és engedd, hogy a társad kényeztessen. De remek lehetőséged nyílik az öngondoskodásra is, fogadd el, ha elhívnak valahova.

…vasárnap pedig….

A mai nap, tudja le mihamarább a teendőit, kedves Kos, s aztán igyekezzen kiszabadulni egy kicsit a friss levegõre, hogy kelõképpen kifújhassa magát, feledtetve az elmúlt napok mentális fáradalmait szervezetével. Este szervezzen közös programot szeretteivel, vagy barátaival, ugyanis, most különösen jól érezheti majd magát egy ilyen eseményen.

Bika

A hétvége lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre. Kilátásba kerülhet egy tanfolyam, továbbképzés, de az sem lehetetlen, hogy előléptetnek. Ugyanakkor a személyes igényeid is felerősödnek aziránt, hogy előrébb lépj. A sors több alkalmat is nyújt arra, hogy valóra válthasd álmaidat, neked csak ki kell választanod a legmegfelelőbbet. Ez természetesen a szerelmi életeddel kapcsolatos vágyaidra is érvényes!

…vasárnap pedig….
Ma egy előre nem várt irányból kaphat segítséget, kedves Bika, ugyanakkor meglehet, hogy mindjárt viszonozhatja is a szívességet valamivel, így estére már bizton nem marad majd adósa megsegítőjének. Ki tudja, talán a mai nap ebből fakadóan, kicsit közelebb is hozza önöket egymáshoz, sőt, ha más nem, akár egy esti meghívás lenne a legjobb hála segítő partnerének! Mulassanak jól!

Ikrek

Az előtted álló napokban mondhatni váratlanul megvilágosodsz. Egyszeriben tudni fogod, mire vágysz, és egyúttal átlátod a jelenlegi helyzetedet. A csillagoktól még egy kis löketet is kaphatsz az elképzeléseid megvalósításához. Amennyiben egyedülálló vagy, meglehet, hogy a közösségi oldalak egyikén leled meg az új kedvesedet, már csak azért is, mert váratlanul a középpontba kerülhetsz a blogodnak vagy akár egy képednek köszönhetően.

…vasárnap pedig….

Ma kissé zavarosak lehetnek az ismeretei az aktuális anyagi helyzetét illetően, kedves Ikrek, így éppen itt lehet az ideje a rendezésnek. Böngéssze át alaposan, mikor, mire költött és mennyit, majd találja meg azokat az apróbb, szinte alig észrevehető réseket, melyeken keresztül, észrevétlenül szivárgott eddig a pénz, s tömje be ezeket a lyukakat!

Rák

Szépen bekúszik életedbe a romantika, és egészen elvarázsol téged, Rák. Ha szingli vagy, egy barát segítségével találhatsz rá a szerelemre. Ám ha párban élő vagy, megjósolhatatlan mi fog történni veled a következő néhány napban, olyannyira átalakulhat a szerelmi életed, de persze pozitív értelemben! Mindennek a tetejében előkerül egy régi ismerősöd, akivel nagyszerűen sikerül a kapcsolatotok felélesztése. Még arra is lehetőséged nyílhat, hogy elutazz és kellemes körülmények között kipihend magad.

…vasárnap pedig….

Ma kifejezetten jó hangulatban indulhat a nap, kedves Rák, s jókedve ragadóssá válhat, így sokak arcára csalhat most mosolyt. Maradjon is ilyen, történjék bármi, ígérjen, s adjon is sokat, hiszen mindenki pont eme szeretnivaló énjéért rajong önért annyira! Azért, tartson meg egy kis intim szférát is magának, amivel már csak azokat ajándékozza meg, akik igazán közel állnak önhöz…

<<< Mást kerestél? Nézz körül! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.