Sorting by

×

Hétvégi “nagy dilemma” horoszkóp – Zsúfolódj a boltokban, vagy élvezd a közelgő ünnepet?

Pár nap van csak hátra karácsonyig, ami igen fontos eldöntendő kérdés elé állít sokakat. Válassza a szokásos menetrendet és tömörüljön az utolsó percig az áruval-emberrel-vírussal zsúfolt üzletekben, vagy inkább fejben öltözzön ünneplőbe és készüljön lélekben a karácsonyra. Döntsön ki-ki habitusa, fontossági sorrendje alapján, de mielőtt meghozná a végső elhatározást, olvasson bele horoszkópjába, hátha megkönnyíti a választást!

Kos

A kötelező teendők után (vagy helyett) varázsoljatok ünnepi hangulatot illatokkal, ízekkel, fényekkel! Karácsony ezen a téren a túlzások ünnepe.

Most mindkettőtök érzékszervei fokozottan jól működnek, ami igazán érzékivé teszi ezt a hétvégét.

Bika

Nagy kihívás lesz számodra, hogy megtaláld az egyensúlyt a költés és az élvezetek között. Igazad van: iszonyú drága lett minden. De tuti, hogy frusztrált lennél, ha nem vehetnél meg pár finom dolgot.

Hallgass a párodra! Ő segít helyesen dönteni.

Ikrek

Végre mindketten fel lesztek dobódva. Ez arra is jó, hogy mindazt elintézzétek, amire eddig nem volt időtök. És arra is, hogy végre egymással is foglalkozhassatok. Csupán arra ügyelj, hogy a kedvesed lelkesedését ne vedd kritikának!

Nem akar megbántani…

Rák

Hajlamos lennél félreérteni a szerelmed passzivitását. Azt hiheted, hogy nem érdekli, vagy nem akar segíteni. Mielőtt elkezdenél méltatlankodni, kérdezd meg, hogy szerinte mi élvezzen prioritást!

Ha úgy dönt, hogy a lazítás, akkor tarts vele!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.