Hétvégi szerelmi horoszkóp július 24 - július 25. - Mostanáig élvezted a szabadságot, de egyre jobban vágysz végre egy... - Városi Kurír

Sorting by

×

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 24 – július 25. – Mostanáig élvezted a szabadságot, de egyre jobban vágysz végre egy…

Az időre nem lehet panasz, kivéve, ha azok táborát erősíted, akik elhagyják az  agyukat 25 fok felett. Utóbbiaknak a légkondis szoba lesz ideális, viszont akik a kánikulában érzik fantasztikusan magukat, azoknak irány a vízpart, hegy-völgy! Nézd, mit ígérnek a csillagok, olvasd a hétvégi horoszkópodat!

Hirdetés

Kos

Szingli: Ha bejön a srác, ezt tudasd vele is! Ne add fel, csak mert ő nem kezdeményez! Kivételesen te is lehetsz magabiztos és rámenős, hidd el, örülni fog neki, hogy nem neki kell megtennie az első lépést.
Párban: Ne akadj fent apróságokon, mert akkor az egész hétvégétek állandó veszekedésből fog állni. Inkább élvezd ki, hogy végre mindketten ráértek és van két napotok egymásra!

Bika

Szingli: Végre van időd olyan dolgokra, amiket már hetek óta tervezgetsz, de mindig közbe jött valami. Szerencsére annyira lefoglalnak és kikapcsolnak a teendőid, hogy egy percig sem agyalsz a fiúkon!
Párban: Sikerül végre olyan programokat szerveznetek, amiket mindketten szerettek, ezért tökéletes lesz az összhang köztetek, de nem csak a szórakozást illetően, az ágyban is teljesen egymásra kattantok!

Ikrek

Szingli: Ne foglalkozz a melóval most két napig, még akkor se, ha sok feladatod maradt a hétvégére. Muszáj pihenned, buliznod, kikapcsolódnod, majd hétfőn jobban rákapcsolsz!
Párban: Bár nem akarod, mégis sikerül óránként kirobbantanod egy vitát a pasiddal. Feszült és türelmetlen vagy, talán jobb lenne most kicsit egyedül lenned, magadra koncentrálnod és megnyugodnod.

Rák

Szingli: Összefutsz egy korábbi exeddel, ami borzalmasan alakul. Ezek után pedig folyamatosan azon gondolkozol, hogy voltál képes ennyi időt pazarolni egy ilyen pasira! De gondolj arra, hogy ebből is tanultál!
Párban: Úgy érzed, kicsit átbillent a mérleg mostanában, és a barátod már túlságosan is rajong érted, ez pedig egyre jobban idegesít. Egy-két nap külön lehet, hogy jót tenne most nektek!

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.