Hétvégi szerelmi horoszkóp szingliknek és nem annyira azoknak! – Unalom? Na az nem várható!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat! Neked nincs más dolgod, mint nyitottan állni a veled történtek elé, próbáld meg előítéletektől mentesen fogadni az “új jövevényt”, hátha…. Ha párkapcsolatban virradt rád a szombat, hozzátok ki a legtöbbet az előttetek álló két napból.

Kos

Szingli: Extra érzékeny vagy, és olyan dolgok is rosszul esnek, amiket máskor meg sem hallasz. Nem biztos, hogy ez a legjobb alkalom az ismerkedésre…

Párban: Egy fontos dologban nem értetek egyet, ami ráadásul rendszeresen elő is kerül. Most éppen a barátaitokkal kapcsolatban, úgyhogy számíthatsz egy kis vitatkozásra.

Bika

Szingli: Eltelt már annyi idő az előző szakításod óta, hogy már nem félsz egy találkozástól az exeddel, de azért te még ne keresd, és ha tudod, hol lesz, inkább azért még kerüld. Jobb lesz ez így, hidd el!

Párban: Minden szóra ugrasz, szinte nem tud olyat mondani a pasid, amit ne éreznél sértőnek, pedig biztosan nem akart beszólni vagy megbántani. Lazítanod kellene, kicsit elvonulni, hogy lenyugodj.

Ikrek

Szingli: Rengeteg energiád megy el hét közben a munkádra, a családodra, sportolásra, a barátaid problémáira és saját magadra egyre kevesebb időd jut! Ezt a hétvégét szenteld magadnak!

Párban: Amilyen nyugisan indult a hét, annyira felpörögnek körülötted az események. Egy kis vita is becsúszhat, de ha nem veszed túl komolyan, hamar elcsitul.

Rák

Szingli: Meglepő módon egy olyan haverhoz kerülsz közelebb, akivel ritkán találkozol, de a bajban mindig számíthattál rá, most is támogat, és talán még randira is elhív.

Párban: Az igazi problémákra koncentrálj a kapcsolatodban, ne a mindennapi kis butaságokon bosszankodj, mert azok is elviselhetőek a másiktól, ha amúgy egy hullámhosszon vagytok.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Még több horoszkóp!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.