Hiába, a gyerekszoba! Geszti Péternek volt, Orbánnak nem …..

Mit nem adna Orbán Viktor, ha egyszer sikerülne levetkőznie a “rácsodálkozását a 4-es, 6-os villamos” csodájára és akár papírból is, de eszébe jutna egy olyan mondat, mint Geszti Péternek a Story Gála szombati díjátadóján!

De nem jut…

Szombat este huszadik alkalommal ünnepelte a hazai sztárvilág színe-java a Szépművészeti Múzeumban a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálán a Story magazin olvasói, illetve a szakmai kuratórium által díjazott hírességeket.

Dés Lászlót, aki Gála Érték-díjas lett, Geszti Péter, a szakmai kuratórium tagja így szólította fel a színpadra:

Dés László nem közbeszerzésen nyerte az elismerést….

Ezt az eleganciát nem árulják egyik üzletben sem. Regnáló miniszterelnökünknek és a haveri körnek marad a hátranyilazás, a fejjel falnak rohanás és a többi népi játék. Geszti egy laza mondatban adta tudtára mindenkinek, aki kételkedett volna benne, hogy parancsra nem terem érték, mint ahogy a tiltás sem szab határt a tehetségnek és a tudásnak.

Dés László: megélem még Orbán Viktor bukását

20. Story Gála

A rendezvényen a hagyományokat követve díjazták a média, a művészetek és a sport területén az elmúlt évben kiemelkedőt alkotó személyiségeket. Az esemény jubileuma alkalmából a Story Magazin kiadója egymillió forintos támogatást ajánlott fel a Mosoly Alapítvány számára.

A szakmai kuratórium tagjai idén Pataki Ági filmproducer, Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Rózsa György a Magyar Televízió életmű-díjas televíziós személyisége és Geszti Péter EMeRTon-díjas magyar dalszövegíró, énekes, reklámszakember voltak.

A díjazottak

  • film kategória Érték-díját Szamosi Zsófi kapta az Egy nap című filmben nyújtott alakításáért,
  • a színművész kategória győztese Keresztes Tamás lett,
  • a sportoló kategóriában a 2018-as téli olimpián aranyérmet szerzett férfi gyorskorcsolya-váltó részesült elismerésben.
  • Gáspár Mónika a Családbarát című műsorban végzett munkájáért kapott díjat,
  • zenei kategóriában a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, jazz-zenész és zeneszerző Dés László munkásságát jutalmazta a kuratórium.

Az Ötcsillag-díjakat a magazin olvasói szavazták meg,

  • az év produkciója az RTL Klub Mi kis falunk című sorozata lett,
  • az év színművészének Ónodi Esztert,
  • az év műsorvezetője Istenes Bence,
  • a 2018-as év „Story kedvence” a TV2 Korhatáros szerelem című sorozat
  • az idén második alkalommal átadott Story legenda-díjat a 2018-ban szintén 20. születésnapját ünneplő Barátok Közt sorozat kapta.

Hogy kerül Vásárhelyi Mária és Dés László a Mindszenty szoboravató beszédbe?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük