Connect with us

Voks 2024

Hiába pirítottak rá olvasói, Szentkirályi Alexandra nem tágít blődségektől

Hiába pirítottak rá olvasói, Szentkirályi Alexandra nem tágít blődségeitől
Megosztás

Sokan elégedettek lenének, ha annyi ezresük lenne hirtelen a sifonérban, -bankszámlájukon, ki hol szereti tartani- ahányszor Szentkirályi Alexandra jelölt-asszony bejegyzései alatt a hozzászólók nemtetszésüknek adtak hangot stílusa, pitláksága, Karácsony-üldözése kapcsán. De, mint az amolyan „küldetéses” fazonok, csak megy tovább a sárgaköves útján.

Vegyük a pénteki megszólalásait

Éhgyomorra ezzel a magvas és rém eredeti, még sehol nem hallott mondattal nyitott:

Az első kávék után jött az újabb Szentkirályi Alexandar-kérdés:

Déltájban megtalálta, a stáb és Szentkirályi Alexandra, azt a forgalomtól nem nagyon zavart helyet, ahol közlekedési lámpa irányítja a forgalmat, de zebra nincs felfestve:

„Új állatfaj Budapesten: a láthatatlan zebra. Karácsonyék így vigyáznak a budapestiekre. Ennek a trehány városvezetésnek vetünk véget június 9-én.”

Megjegyezzük, hogy elég sűrű napokra készülhet megválasztása esetére, mert ez kb. a századik dolog, amit sebtében június 10-én jól megoldana, persze csak az után, ahogy ki(le)nyírta az összes méhlegelőt.

Estebéd után egy jó kis „nokiásdobozosat” nyomatott

„Úgy látszik, Karácsonynak is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra!

A Gyurcsány-korszak egyik leghírhedtebb embere a balos Hagyó Miklós volt. Tudjuk, ő volt az, aki nokiás dobozban kapta a kenőpénzt, (ez az állítás később megdölt) majd le is tartóztatták és el is ítélték. Most Karácsonyék Hagyó kabinetfőnökét, Czeglédy Gergőt szánják listán a Fővárosi Közgyűlésbe. Azt a Czeglédyt, aki most is a BKK felügyelőbizottságának tagja és Óbuda alpolgármestere.

Azt, hogy mennyire nem esett messze az alma a fájától, az bizonyítja, hogy 2019 óta Czeglédy 183 millió forinttal növelte értékpapír vagyonát és 5 új ingatlant is beszerzett.

Pontosan ez az a romlott gyurcsányi rendszer, amit Karácsony újrateremtett a Városházán. Ezen akarunk mi változtatni. Nem érdemelnek több esélyt!”

Egy kis megálló: itt kellene megemlíteni, hogy magában az a tény, hogy valaki gyarapszik anyagilag, nem biztos, hogy „bűnös”, vagy, ha jelöltnő így gondolja, akkor hová tegyük a Szalay-Bobrovniczky – Szentkirályi Alexandra család tollasodását az Orbán-éra alatt. Ettől persze lehet, hogy az általa említett eset kivizsgálásra érett, de ez a hatóság-bíróság dolga, aminek ítéletéig bármit állítani nem éppen politikusi hozzáállás.

Estefelé, csak, hogy jól aludjunk….

Szetkirály Alexandra és a stáb az Astoria felé járt, hát itt is lőttek egy egypercest – bocs Örkény!):

„Karácsony a könyvét dugdossa a város különböző pontjain. Talán azért tart ilyen sokáig az Astorián felfesteni egy a zebrát, mert ide akarja rejteni? Nem hiszem, hogy ez a kis bújócskázás tetszik azoknak, akik ma az általa okozott káoszban nem tudnak közlekedni.”

A „jó éjt pusszantás” pedig:

„Egy újabb kamu Karácsonytól: 50/21 – „A Főváros intézményeiben betiltjuk az egyszer használatos műanyagok használatát, csökkentjük a mindennapi papírhasználatot és ösztönözzük a fenntartható életvitelt (például húsmentes hétfő).” Pedig klímavészhelyzet van…

No para, holnap új nap, a cucc pedig betárazva várja, hogy közkinccsé legyen!

szentkirályi alexandra

Szerző