Kerekedik a világ! Hiánypótló (?) hírportált indított a CÖF!

Végre vége a “ballib túlsúlynak”, hiszen új hírportál ütötte fel a fejét a világhálón! A Békemeneteket szervező CÖF apraja-nagyja -minden bizonnyal- mélyen belenyúlt a zsebébe, (zsebünkbe) összedobták forintjaikat és úgy döntöttek, hogy a nemes cél érdekében, miszerint tájékoztatni kell a hon polgárait az igaz magyar hírekről, elindították hírportálukat 2022 Plusz címmel. Na jó, a Szerencsejáték Zrt. is adott bele valamicskét, mint támogató…..

Mivégből…?

Fritz Tamás írásából kiderül, hogy a háttérbe szoruló nyomtatott újság-tévé-rádió triumvirátus hallgatottsága-nézettsége háttérbeszorulóban van és a nemzeti-keresztény értékeket közvetítők lemaradtak a korábban ébredő librális nézeteket vallók mögött a világhálón, így belátható, hogy lépniük kellett.

“Az őszinteség hírportálja”

Csizmadia László, a CÖF alapítójának „Az őszinteség hírportálja” című írása volt az első a portálon. A szöveg első sorai konkrét politikai üzenetet foglalnak magukba:

„Hittel és elszántsággal vállaljuk mindazt, amit a közjóért tennünk kell. Szándékaink egyenesek, ezért azokat nem titkoljuk. Feladatunknak tekintjük, hogy az ellenzéki oldalon jelentkező mohó hataloméhséget a megfelelő mederbe tereljük, tükröt állítva vezető politikusaik elé.“

Az oldal létrehozásának céljáról is írt:

„A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány által létrehozott hírportálunk és a mellette működtetett Facebook-oldalunk a zsidó-keresztény civilizáció hagyományain állva, a tízparancsolat intelmeire figyelemmel szeretné tájékoztatni kedves követőit.”

Megfejtéseket a szerkesztőségbe várjuk….

Boros Imre közgazdász is az elsők között nevezett be cikkével, aminek az első két mondata így hangzik:

“A “vonat” indulásáig minden hordóban lévőnek és abroncsnak egyetlen feladata van: hergelje a választókat. A hergelés hasonló a nemzetközi ökölvívó mérkőzések előtt megszokotthoz, vagy mint ahogyan az a kutyaviadalok előtt szokás.”

Kíváncsian várjuk, Önök szerint “mire gondolhatott az író”?

Azt leszögezhetjük: tovább színesedett a magyar nyelven olvasható hírportál-paletta!

 

figyelmeztetés
illusztráció: V.K.

Egy hozzászólás itt: “Kerekedik a világ! Hiánypótló (?) hírportált indított a CÖF!

  • 2021.03.11 - 08:21
    Közvetlen hivatkozás

    Nemzeti-keresztény értékek mi?Ezek pont annyira keresztények,és nemzetiek,mint egy marék molylepke.Ebben az a szomorú,és felháborító,hogy nagy valószínűséggel nemkevés közpénz is landolt az újabb orbáni-mocsármédiás izééében. Kapálóznak erősen,mert ha a gazdájuk bukik ’22-ben,ezek mind mennek a levesbe,vagy ahová valók,a ganédombra. Tehát igen nagy,pénzben mérhető érdekük fűződik ahhoz,hogy működjön egy ilyen újabb hazugsággyár.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük