Hiánypótló összeröffenés: ezerrel hirdeti magát a Keresztény Vállalkozói Konferencia

A lelkiség és a profi üzlet idén harmadik alkalommal találkozik az ország talán legnagyobb keresztény vállalkozói konferenciáján. Töltődj fel és inspirálódj olyan vezetők között, akik ugyanabban hisznek, mint jómagad – ajánlja magát weboldalán az esemény.

“Itt otthon fogod érezni magad”

A szervezők nem állítanak kevesebbet, mint azt, hogy aki sikeres vállalkozó akar lenni, annak feltétlenül gyakorló kereszténynek kell lennie.

“Találkozz sikeres, keményen dolgozó vállalkozókkal, akik veled együtt tesznek hitet Krisztus mellett. Talán nem is sejted, mennyi eredményes, hitvalló keresztény vállalkozó vesz körül. Nem a te hibád: alig vannak olyan rendezvények, amelyek kifejezetten azoknak szólnak, akik egyszerre keresztények és vállalkozók is.”

Mit tegyen aki más vallású, esetleg ateista?

“Egyszerre vagyunk vállalkozó keresztények. Ez nem két identitás: hisszük és valljuk, hogy Isten jelen van vállalkozásainkban, és a gazdasági tevékenység nemcsak összeegyeztethető a Szentírással, de természetesen következik is belőle. Ezen a konferencián veled együtt elindítunk egy folyamatot. Reméljük, hogy hatásunkra egyre több cég fogja a keresztény üzleti lelkület elterjedését és ünneplését támogatni.”

Az esemény szpíkere: Gundel Takács Gábor

A 2:1-ben találkozót a Belvárosi Színházban tartják és elég borsos árat kérnek azoktól, akik úgy döntenek, hogy élőben akarnak imádkozni és üzletelni. Azt ígérik, hogy:

Olyan témákról beszélünk, amelyek minket érintenek, de az egész országra hatással vannak. Inspirálódj kiváló társaságban

A legdrágább jegy: 37.990.- + ÁFA

de belehet jutni potom 27.990.- + ÁFA áron is.

 

Az egészet olvasva az embernek az az érzése támad, hogy ezt az alkalmat is Orbán Gáspár Felháza szervezi, de ha nem is így hívják a spiritusz-rektort, akkor is, hiszen nincs különbség köztük. Mindketten hivatásos agymosók, mert ne feledjük, hogy az igazi hit nem üzlet, és az üzlet sem igazi hit.

Mibű, Felház? Ön szívesen fedezi Orbán Gáspár mennybemenetelét?

Aki ilyen konferenciát szervez, vagy arra befizet, annak a magunk részéről csendesen figyelmébe ajánljuk Janus Pannonius: Kikacagja a római búcsúsokat című versét

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük