“Mélytorok” Hídvéghi Balázsnak jelent – reszkess Soros!

Hidvéghi Balázs szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a legújabb (?) hírek szerint Soros György csak az Egyesült Államokban tavaly megháromszorozta az Orbán-kormány elleni lobbira fordított támogatásait; egy év alatt 16 millió dollárt, azaz mintegy 4 milliárd forintot költött az Orbán-kabinet elleni lobbitevékenységre.

“Mélytorok” Hídvéghi szolgálatában

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: dokumentumok sora igazolja, – természetesen ezeket nem tárta munkáltatói, azaz a mi szemünk elé – hogy Soros az amerikai politika minden szintjén – a kongresszusban, a szenátusban, a nemzetbiztonsági tanácsban, különböző minisztériumokban és az “általa pénzelt” demokrata szenátorokon keresztül is – áskálódik Magyarország ellen.

Látják maguk előtt a jelenetet, amikor az idős úr odabattyog egy-egy szenátorhoz és furfangosan ráveszi, hogy szabadidejében áskálódjon kicsit Magyarország ellen? Ez már-már egy Kerényi által megrendelt nemzeti festményre illő jelenet.

a Soroshoz köthető Open Society Policy Center nevű intézet keze benne van mindenféle, Magyarország elleni áskálódásban, tavaly például kétszer is nekifutottak annak a tervnek, hogy egy Magyarországot elítélő jelentést fogadtassanak el.

Sejtelmesen kacsintva megemlítette,

hogy ezek

“ismerős eszközök”,

hasonló módon zajlik ugyanis Brüsszelben is a Magyarország elleni “Soros-lobbizás”, az Európai Parlamentben “egy Magyarország-ellenes jelentést már elfogadtak a Soros-szervezetek, és most éppen készül a következő” a LIBE-bizottságban – közölte Hidvéghi Balázs.

Összegzése szerint – osztott, szorzott, átnézte Soros és érdekeltségei adóbevallásait és alátámasztott ítéletet hirdetett – Soros György dollármilliárdokat mozgat meg Washingtontól kezdve, Brüsszelen át Budapestig, hogy Magyarországra nyomást gyakoroljon, és beavatkozzon a magyar választások eredményébe is.

Soros pénzéből működnek azok a bevándorláspárti szervezetek is, amelyek rendszeresen beavatkoznak a magyar közéletbe, vádolják a magyar kormányt itthon és külföldön, támadják a kerítést, a határvédelmet és a “Stop Soros” törvénycsomagot is.

Világosan látható, Soros György nem sajnálja a pénzt ahhoz, hogy Magyarországon megváltoztassa azt a nemzeti kormányzatot, amely az ország védelmét, a “Soros-terv” és a bevándorlás elutasítását tűzte ki céljául – mondta a politikus.

Az ENSZ migrációs egyezményét előkészítő tárgyalásokkal összefüggő kérdésre a politikus azt mondta: kísérteties a hasonlóság az ENSZ-főtitkár minapi írása és a “Soros-terv” különböző pontjai között. Ezért a Fidesz szerint

komolyan meg kell fontolni, érdemes-e bennmaradni a migrációs csomagról zajló ENSZ-tárgyalássorozatban. ugyanakkor, hogy António Guterres ENSZ-főtitkár cikkéből kiindulva “ez egy erősen bevándorláspárti javaslat”, és ha ez így marad, akkor ott Magyarországnak nincs semmi keresnivalója.

(forrás: MTI)

Megszólalt Soros alapítványa Stop Soros-ügyben

Soros György: Orbán megvásárolta a szocialisták vezetőit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük