Melyik lányt ne foglalkoztatná a kérdés, hogy milyen nőt tartanak vonzónak a férfiak? Olyat, aki magassarkú cipőben jár és állandóan rendben van a sminkje, vagy olyat, aki érzékeny és kedves?

A valóságban a férfiak azokat a nőket kedvelik, akinek egy tulajdonsága van

Most nem a tökéletes öltözékről, a dekoltázsról, a hibátlan manikűrről beszélünk, és nem is a hosszú lábakról. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek tulajdonképen a boldogságba szeretnek bele. Érdekes ugye? A férfiak és a nők is a boldog emberekhez vonzódnak, mert a boldog ember ragyog és elhiteti a körülötte lévőkkel, hogy ők is boldogak lehetnek.

- Hirdetés -

Mindnyájan egy kissé egoisták vagyunk, akkor is amikor párt választunk.

Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor azt gondoljuk magunkban, hogy nekünk is egy ilyen partnerre lenne szükségünk, mert ő segítségünkre lesz abban, hogy boldogak legyünk. A boldogság absztrakt fogalom, mindenki számára mást jelent. Ha egy kicsit jobban belegondolunk, azok az emberek, akik szerelmesek, a következő tulajdonsággal rendelkeznek:

1. Nem játsszák meg magukat

Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor lazának érezzük magunkat. A boldog ember nem szomorú anélkül, hogy oka lenne rá és nem panaszkodik, jól érzi magát bárkivel, bárhol. Ő boldog azért mert él és lehetősége van arra, hogy csodálja a körülötte lévő világot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét