Hihetetlen, de igaz! A férfiak olyan nőkbe szeretnek bele, akik….. Itt az alkalom, hogy megtudd, olvass bele!

Melyik lányt ne foglalkoztatná a kérdés, hogy milyen nőt tartanak vonzónak a férfiak? Olyat, aki magassarkú cipőben jár és állandóan rendben van a sminkje, vagy olyat, aki érzékeny és kedves?

A valóságban a férfiak azokat a nőket kedvelik, akinek egy tulajdonsága van

Most nem a tökéletes öltözékről, a dekoltázsról, a hibátlan manikűrről beszélünk, és nem is a hosszú lábakról. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek tulajdonképen a boldogságba szeretnek bele. Érdekes ugye? A férfiak és a nők is a boldog emberekhez vonzódnak, mert a boldog ember ragyog és elhiteti a körülötte lévőkkel, hogy ők is boldogak lehetnek.

Mindnyájan egy kissé egoisták vagyunk, akkor is amikor párt választunk.

Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor azt gondoljuk magunkban, hogy nekünk is egy ilyen partnerre lenne szükségünk, mert ő segítségünkre lesz abban, hogy boldogak legyünk. A boldogság absztrakt fogalom, mindenki számára mást jelent. Ha egy kicsit jobban belegondolunk, azok az emberek, akik szerelmesek, a következő tulajdonsággal rendelkeznek:

1. Nem játsszák meg magukat

Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor lazának érezzük magunkat. A boldog ember nem szomorú anélkül, hogy oka lenne rá és nem panaszkodik, jól érzi magát bárkivel, bárhol. Ő boldog azért mert él és lehetősége van arra, hogy csodálja a körülötte lévő világot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük