Mint arról beszámoltunk, Bősz Anett szándéka szerint meghekkelte a Párbeszéd frakcióját azzal, hogy függetlenedett. Van egy rossz hírünk a Gerébet játszó Liberálisnak, mellényúlt.

[mnky_ads id=”10551″]

3 nap lauf

Bősz Anett pénteken közölte, hogy az elmúlt hetekben azt tapasztalták, partnereik nem teljesítik az együttműködésre vonatkozó, szóban, illetve írásban vállalt kötelezettségeiket. Szerinte nem teljesültek a politikai és technikai feltételek. Tóth Bertalan elismerte, létezik írásos megállapodás a Liberálisok elnöke és a MSZP elnöke között az együttműködésről. A zoom.hu írt arról pénteken, hogy Molnár Gyula, az MSZP volt elnöke külön alkut kötött Fodor Gáborral a választás előtt, egyebek mellett arról: a szocialisták évente 60 millió forinttal támogatják „nem hivatalos” szövetségesüket.

[mnky_ads id=”10552″]

„Sajnálom, hogy Fodor Gábor (…) számára a NER lebontása (…) sokadlagos kérdés”.

-nyilatkozta Tóth.

A megoldás

A házszabály értelmébe, amennyiben 72 óra alatt helyreállítják a jelenleg csonka frakciót, akkor minden megy tovább, mint eddig. A jelenlegi helyzetben akár az MSZP-se is tudják egy “versenyzővel” pótolni a felelőtlen Liberálist, de ott van mint lehetőség a független Mellár Tamás átülésének lehetősége is a Párbeszéd frakcióba.

Így Fodor Gáborék kétségbeesett figyelemfelkeltő akciója még a tízperces  hírnevet sem éli meg a médiában.

[mnky_ads id=”4666″][mnky_ads id=”4670″]

A szocialista párt nem zsarolható

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét