Sorting by

×

Csak itt, csak a hírlevélben: Telepítünk, telepítgetünk, betelepítünk?

Izrael állam megalakulása pillanatában kimondta, hogy mindenkinek, aki hiteltérdemlően bizonyítja zsidó származását, állampolgárságot és életlehetőséget biztosít határai között. A döntésnek a spirituális okok mellett természetesen materiális okai is voltak, a legerősebb ezek között, hogy szükségük volt az emberekre. Mint most már egy ideje látjuk, hasonló okokból a magyar kormány is hasonló, mondom ha-son-ló útra lépett.

Tovább

Csak itt, csak a hírlevélben! Ha valamit mondanom kellene, ami egyáltalán nem hiányozna, ha megszűnne, elsők között lenne a Jobbik

Én bizony azok között lennék, akiknek eszébe nem jutna gyászolni a Jobbikot, menjen, szűnjön meg, na de így, ez azért botrány. Mármint nem a tény, hanem a miért. A Jobbik most egy sebtiben összehívott rendkívüli kongresszuson, mint egyik lehetséges “jövőképről”, a megszűnéséről tárgyal, mert sikerült Orbánnak ellehetetlenítenie.

Tovább

Csak itt, csak a hírlevélben! Botrányok hete, vagy amit akartok

Vízkereszt hetében sem kellett nélkülöznünk a kormányzati botrányokat. Az egész úgy volt megkomponálva, mint egy jó zenemű, egyre fokozódott a hatás. A crescendo a csütörtöki kormányinfón következett be, ahol a miniszterelnök többször is szeméremtesten rúgta a demokráciát. Majd amikor azt hittük, nem lehet fokozni a fájdalmas dodekafóniát,  jött pénteken a nyugdíjak kifizetésének késleltetése, és mindez hét vége előtt, hadd rettegjen a hülye nyugger.

Tovább

Nem ők tehetnek róla, hanem mi, akik hagytuk eddig jutni a dolgokat

A hírlevelünkre feliratkozottaknak azzal köszönjük meg a bizalmukat, hogy minden számban elhelyezünk egy exkluzív anyagot, amit csak ők olvashatnak. A hírlevelet, amelyre oldalunkon tud feliratkozni, minden pénteken küldjük ki, és a hét legütősebb cikkeit tartalmazza. A tegnapi hírlevél extra anyaga olyan sikeres lett, annyi visszhangot váltott ki, hogy kivételesen nyilvánossá tesszük.

Tovább