Hírt hamisított a Hír TV, de lebuktak – Videó-bizonyítékkal spékelve

A hírben nem sok az újdonság, aki a tévécsatornák kattintgatása közben a Hír TV csatornájára kapcsolnak és nem azonnal váltanak tovább, gyakran futhatnak bele olyan hírbe, aminek igazságtartalma megkérdőjelezhető. A mostani esetben videófelvétel bizonyítja a hírbehozott igazát…..

Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője szerint a hírcsatorna tudatosan hamisított, hogy megfeleljen az aktuális kormányzati propagandának.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

“Szégyelljék magukat!

Ilyen a fideszes hazugsággyár működés közben. A HírTV egyik legutóbbi híradós anyagában azt állították, hogy szembe kerültem saját korábbi állításommal, a Tranziton ugyanis szerintük azt mondtam:

“az uniós szankciók tehetnek arról, hogy a magyar embereknek rossz”.

Épp csak azt a mondatot vágták le a felvételből, amelyben hozzáteszem: ezt a Fidesz propaganda állítja. A HírTV tudatosan és aljas módon hamisított, csak azért, hogy megfeleljen az aktuális kormányzati propagandának. Szégyelljék magukat! Itt a bizonyíték: “

Emlékeztetőül….

“Emlékeznek még arra a 2020 szeptemberi “bombasztikus” bejelentésre, amiben a Hír Tv jelentette, hogy arról értesült, hogy “Gyurcsány Ferenc titkos megbeszélést folytatott a Színművészeti Egyetemről”, amelyen Karácsony Gergely és Alföldi Róbert is részt vett, valamint az intézmény egyik diákja, Bohos Imre és az Egyetem-foglalás egyik szervezője, Rózsa László is? És arra, amikor a fentiekért “helyreigazítottak” és elismerték, hogy hazudtak

„Antifasiszta tüntetők zavarták meg a kitörés napi megemlékezéseket” címmel számolt be a kormánypárti Hír Televízió a kitörés-napi szélsőjobboldali gyűlésről és megemlékezésről. Mi van…? A szélsőjobboldali esemény egyik fő szónokát, a Légió Hungária vezetőjét, Incze Bélát szólaltatták meg, mint „békés emlékezőt.” 

Nincs azon semmi csodálkozni való, ha egy ellenzéki közszereplő ragaszkodik ahhoz, hogy ha a Hír TV “megtiszteli” érdeklődésével, ragaszkodik az élő, egyenes adásban való részvételhez, hiszen -hogy finoman fogalmazzunk- nem mindig az hangzik el, amit a delikvens mondott….

További “Hír Tv-ségekről” itt olvashat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!