Ha hiszed, ha hiszed! - 5 csillagjegy, akik 2022 hátralévő részében elfelejthetik az anyagi gondjaikat - Városi Kurír

Sorting by

×

Ha hiszed, ha hiszed! – 5 csillagjegy, akik 2022 hátralévő részében elfelejthetik az anyagi gondjaikat

A 2022-es év második felében sok jó dologra számíthatunk. A most következő csillagjegyek számára ez az időszak olyan meglepetéseket tartogat, amelyekre nem is számítanak. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a sültgalambvárás helyett érdemes nyitott szemml járni: figyelni és észre venni a kínálkozó lehetőséget!

Hirdetés

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei számára a 2022-es év második fele stabilitást hoz, ami azt jelenti, hogy előrelépés várható a karrierjükben. Fellendül a vállalkozásuk. amit a jó ötleteiknek és a kitartó munkájuknak köszönhetnek, megháromszorozódik a bevételük ami nagyon boldoggá teszi őket. A magánéletük nyugodt és boldog lesz, a kapcsolatuk nagyon kiegyensúlyozott és ez hatalmas öröm a számukra.

… no de addig is vasárnap….

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sőt, fürdőzhet az önt körülvevők figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei számára a 2022-es év második felében bebizonyosodik, hogy érdemes volt várniuk, legyen szó egy személyről vagy a karrierjükről. Aki egy személyre várt az megismerheti élete párját, aki pedig a karrierjében várta a változást az feljebb fog jutni a ranglétrán és több bevételre számíthat, mindenképpen boldogság, öröm és siker vár ebben az évben a Mérleg jegy szülötteire.

… no de addig is vasárnap….

Ma igazán erős és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetősége, kedves Mérleg. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sőt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minőségi javuláson, de új ismerősökre is szert tehet.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára 2022 második fele elhozza azt a nyugalmas és sikeres időszakot, amire már oly régóta vágynak. Sokkal felszabadultabbak, vidámabbak és magabiztosabbak lesznek, ezért fognak egész évben sikereket elérni ami boldoggá teszi őket. A kapcsolatuk, a családi életük csodásan alakul idén, ami nagyon boldoggá teszi őket. A pénzügyeik is jól alakulnak, idén rengeteg új lehetőség vár rájuk, hogy gyarapíthassák a tudásukat és ezáltal fejlődjenek a szakmájuk terén.

… no de addig is vasárnap….

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Bika. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

<<< Belenéznél más horoszkópokba is? Itt az alkalom! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.