Az alábbiakat szívünk szerint Kurír Kacsa rovarunkban adnánk közre, de sajnos bármennyire is úgy néz ki, nem álhír, hanem valódi. Lakitelek népfőiskolája ismét kitesz magáért.
[mnky_ads id=”3808"]


Rendszer visszaváltás

“A rendszerváltás tudományos feldolgozása” címmel nemzetközi összehasonlító konferenciát rendeznek Laktelken december 13-14-én. A szervezők a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum, valamint a Lakiteleki Népfőiskola. Az ember mostanában, ha a Lakitelek helységnevet hallja, szinte azonnal gyanakodni kezd, mert Lezsák-falva komoly múltra tekint vissza a hajmeresztő ötletek terén.

Az egykori sátorverő tanár mára egyre szélsőségesebb fidesznyikká változott. Lezsákot más sem érdekli, mint saját mániái, amiknek a legtöbbször közük sincs a valósághoz. A MDF alapító népfőiskolája egy párhuzamos valóságon gányol rengeteg adóforintot elégetve.

A népfőiskolán csak úgy mellékesen fizető vendéglátás, szálloda, uszoda és különtermek adnak módot arra, hogy a vándor megfelelő anyagi juttatás fejében megpihenhessen.

A kollégium és csatolt fiókintézményei, mint egy nagy propaganda-háló borulnak rá az egész Kárpát-medencére. Szinte mindenhol ott vannak: Felső Bodrogköztől, Gyergyón, és Gyimesen át Máramarosig 19 helyen hintik az igét. Arról nem is beszélve, hogy Lezsákiában  2020-ig összesen 15 milliárdból épülhet wellness hotel, golfpálya, lovarda. A költő és tanár honatya, aki alól már régen kiforgott az azóta meg is szűnt MDF nevű, egykor rendszerváltó tömegpárt, dölyfösen trónol az országgyűlés alelnökeként a kevésbé fontos üléseken.

A parlamenti alelnök által gründolt a népfőiskola most elérkezett a szervilitás és a pökhendiség legalsó bugyrába. Ha Botticelli ma festené meg a pokol köreit, alighanem ott virítanának a bűnösök között valamelyik körben a néptribun és társai is.

 Lezsák és Lakitelek újra támad
Illusztráció: Botticelli , Dante pokla

A tudomány megcsúfolása

“A rendszerváltás tudományos feldolgozása” című konferenciának nem a témájával van a baj, hanem az előadókkal. Ismerve Lakitelek szellemét,, a hozzá nem értő is biztos lehet abban, hogy Azerbajdzsánból, Kazahsztánból, Oroszországból, a Belorusz Köztársaságból, Mongóliából és Ukrajnából nem az ellenzéki, demokratikusan gondolkodó előadókat hívták meg.

Lezsák és Lakitelek újra támad
Nem média-hekk ez a tuti (kép: nepfoiskola.lakitelek.hu)

A konferencia idején Lakitelek lesz az elnyomás és diktatúrák szellemi holdudvarának fővárosa.

Gábor György filozófus a maga szarkasztikus stílusában így kommentálja a dolgot közösségi oldalán:

Na végre egy echte tudományos konferencia, remek, autentikus és kompetens nemzetközi partnerekkel. Szerintem meg sem kell tartani a konferenciát, a lényeget ezzel a meghívóval megtudhattuk. Ha eddig nem lett volna világos.

Hasonló téma: Vonjuk ki!
[m[mnky_ads id=”3808"]p>

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét