Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 27., csütörtök - Városi Kurír

Sorting by

×

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 27., csütörtök

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Hirdetés

Kos 03.21 – 04.20. – Borongós

Fáradtnak érzi magát, gondolatai szétszórtak, hangulata csapongó, borongós. Most, hogy csillapította vágyait, nem érez mást, csak ürességet. Nem találja helyét, munkáját elhanyagolja, kerüli az embereket. Behúzódik lelki vackába, és meglepődve tapasztalja, hogy az agya olajozottan működik. Ha alkotó munkával foglalkozik, most nagy dolgokat hajthat végre!

Bika 04.21. – 05.20. – Kiváló

Nemhiába elmélkedett, fáradt, dolgozott annyit: ma a szorgalmas, hozzáértő gazda büszke mosolyával takaríthatja be a dús termést. Azért ne legyen rátarti, önfejű és makacs! Érje be azzal, amit ez a nap kínál, ne akarjon még többet! Sikerek a hivatásban, sikerek a szerelemben, kicsattanó egészség, ragyogó forma, lelki nyugalom – mit is kívánhatna még? Élvezze az életet, kedve kedve mindig telne benne, de ma módja is van rá!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Felemás

Vannak ilyen napok…. szinte sűrítve megtalálható benne minden, ami általában előfordul az életben. Jókedv és szomorúság, siker és kudarc, határozottság és tétovaság, szeretet és gyűlölet, nyíltság és zárkózottság. Végül is az Ikrek képes rá, hogy mindezt feldolgozza, csupán egyetlen következménye van mindennek: a halálos fáradtság, amit este, lefekvés előtt érez. Szép álmokat!

Rák 06.22. – 07.22. – Fárasztó

Úgy látszik, ez a hét már csak ilyen marad! Nyűgös, zsörtölődős, nyugtalan. Semmi sem sikerül, semmi sem tetszik. Minden csak Ön ellen van. Persze ez így mind nem igaz, de hát mit tegyen, ha egyszer így érzi? Szíve mélyén Ön is tudja, hogy nem egészen így állnak a dolgok, de képtelen uralkodni magán. Szedje össze magát, legyen fegyelmezett, mert akaratán kívül olyan lelkiállapotba kergeti magát, amely ideg-összeroppanáshoz vezethet.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.