Hiszi, nem hisz! Horoszkóp: 2019. szeptember 3., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra. Névnap: Hilda, nap kel: 6:05, nyugszik: 19:20.

Kos 03.21 – 04.20. – Kiváló

Remekül mennek a dolgai és kiválóan érzi magát. Kicsit talán túlzottan is büszke sikereire és ez bonyodalmakat okozhat. Észre sem veszi, hogy irigységet ébreszt munkatársaiban, akik nagyon szeretnék “letörni a szarvait”. Ébersége is lanyhul, mindig későn kap észbe, s ezzel nem várt bajokat zúdíthat a fejére. Nyugodtan ugrándozhat örömében, de azért a szemét és a fülét tartsa nyitva.

Bika 04.21. – 05.20. – Mámorító

Ma már megízlelheti lankadatlan fáradozásának gyümölcsét. A munkában és a szerelemben egyaránt sikeres lesz. A boldogság ilyen foka csak keveseknek adatik meg. Mindent helyénvalónak érez, ami természetes. Kedvese rajongva szereti.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kimerült

Lehet, hogy ezerféle dolga lenne ezen a napon, mégis akkor cselekszik helyesen, ha annyit alszik, amennyit csak bír. Altatót csak végszükség esetén szedjen be, de előtte feltétlenül beszéljen orvosával.

Rák 06.22. – 07.22. – Lagymatag

Nem mehet minden áldott nap az Ön kénye-kedve szerint. Időnként munkálkodhatna többet azért, hogy elnyerje például a családja bizalmát. Nem nagyon szereti a szívós munkát, soha nem is szerette, éppen ezért olykor kelletlenül látja el otthoni teendőit és a házimunkát. Ezért ma meg is kritizálják és – sajnos – igazat kell adnia a bírálóknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük