Ne feledje, a legjobb dolgok is az ellentettjükbe fordulhatnak, ha rosszul kezeli azokat. Nem csak a pénzért kell megdolgoznia, de annak megtartása is komoly munka. Az viszont  örömhír, hogy most különösen nagy lehetősége lehet -sokaknak- mindezekre.

Kos

A pénz szinte a helyetekbe jön, annyira várjátok már, mert így teljesülhet néhány vágyatok és nem csak nektek, hanem a körülöttetek élő embereknek is. Az elmúlt években befektetett energiátok most megtérül, de ne szórjátok a pénzt, gondoljátok meg jól mire költitek. Örömökben és felfrissülésben lesz részetek.

- Hirdetés -

Bika

A Bika nagyon körültekintő pénzügyekben, termeli a pénzt és vigyáz rá. Ebben az évben az ő számukra is fordul a kocka, pénztöbbletük lesz egy plusz munkából kifolyólag. Ismét sokat fognak dolgozni, az az elvük, hogy spóroljanak.

Ikrek

Ők általában nem tervezik meg előre a jövőt, nem tudják mi fog történni velük. A kifejezőképességük rendkívüli, a beszédkészségükkel pedig plusz munkához jutnak és ezáltal plusz pénzhez is. Szétszórtak, sokat költenek, néha nagyon drága ajándékokat vásárolnak.

Rák

Ebben az évben a Rákok végre költhetnek saját magukra, a családra és a lakásukra. Lesz pénzük, mert haladni akarnak, ez sikerül is nekik még a főnökeikkel is vitába szállnak. A Rákok megpróbálták tavaly rendezni az adóságaikat. Figyelniük kell a pénzre, hosszútávú befektetéseket tervezzenek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét