Csillagjegyek

Hiszi, nem hiszi? – Napi csillagjegy 07. 14., csütörtök

A Kos lehetne kedvesebb, a Bika nézzen szembe a problémákkal.... és Ön? - Befutott a keddi horoszkóp!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Örs névnapjára. 

Kos 03.21 – 04.20. – Kiváló

Pályáján meredek ívben kaptat felfelé. nem árt az óvatosság. Ha elszédül, lezuhanhat és minél magasabban áll, annál nagyobbat eshet. Erre most talán nem is gondol. Tökéletesen elfoglalják nagyra törő tervei. Ma még bízhat a megvalósulásukban: ereje, küzdőképessége kifogástalan.

Bika 04.21. – 05.20. – Rossz

Egyre csak azon jár az esze, hogy milyen ürüggyel mondhatná le a fogorvost. De már annyiszor jelentkezett be és mondta le az utolsó pillanatban, hogy úgy érzi, még egyszer nem játszhatja el kisded játékát. Ésszerű érveket próbál felhozni, amelyek elmenetele mellett szólnak, végül meg is győzi magát. Elkullog a fogorvoshoz.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szenvedélyes

A csillagok tanulsága szerint egy külső erő döntő befolyással lesz az életére, olyannyira, hogy egy ideig akár a hatalmában is tarthatja. Most is érvényesül az Ikrekre jellemző kettősség: egyszerre érzi magát boldognak és boldogtalannak, olyan embernek, akinek elvették a szabadságát. Az új hatás kimenetele attól függ, hogy melyik érzés kerekedik felül Önben.

Rák 06.22. – 07.22. – Változó

Vigyázzon egészségére fokozottabban, mint eddig tette. Kevesebb kávét igyon, megárthat a nagy meleg is. Tart még a jó hangulata, használja ki az elmúlt napok igazán kedvező hatását! Ha teheti, menjen el a városból, legalább néhány órára feledje hivatali gondjait is, megéri!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!