Ez az év a Jupiter befolyása alatt áll, ami azt jelenti, hogy szerencse és pénzhozó. A pénz jön, de tőled függ, hogyan bánsz vele, spórolsz vagy szórod két kézzel. Vigyázzon nehogy az év végén, anyagilag egy katasztrofális évet kelljen elbúcsúztatnia.

KOS

A KOS szétszórt ebben az évben, pedig figyelmesnek kell lennie a körülötte élő emberekkel, felelősséget kell vállalnia. A KOS jegyében született emberek dolgosak, szorgalmasak, a múltban befektetett munkájuk gazdagságot hoz a számukra. Van pénzük, amit a szeretteikkel együtt költhetnek, de csak okosan, nehogy pénz nélkül maradjanak.

BIKA

Nagyon körültekintő a pénzügyekkel kapcsolatban, szereti a pénzt, költ is, de gyűjt is. Ebben az évben a szerencse rá mosolyog, elegendő pénze lesz. Mivel a BIKA makacs, csak az lesz a fontos a számára, hogy sokat dolgozzon. Ebben az évben nagyon sok pénze lesz, ezért spórolni is fog, ha a párkapcsolatában esküvőre kerül a sor, akkor arra is lesz elég pénze.

IKREK

Az IKREK jegyében született személyekkel valami furcsa dolog történik ebben az évben, a művészet iránt érdeklődnek és sokat kommunikálnak, ami a hasznukra válik. Óriási részesedésben lesz részük, de a zsebükbe is mélyen benyúlnak ami azt jelenti, hogy sok pénzt költenek ami nem válik hasznukra.

RÁK

A RÁK fukar, nem hagyja, hogy a pénz csak úgy elszálljon tőle. Ebben az évben ő is többet fog költeni, főleg lakásra. 2019-ben a RÁK előléptetésre vágyik, ezért fizetésemelést kér a főnökeitől. Nagyon vigyáznia kell mennyi pénzt költ és mire, a befektetéseket pedig hosszú távra tervezze. A RÁK olyan dolgokat szeret amelyek tartósak és szépek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét