Alig több mint egy hét és megérkezünk az idei év 8. hónapjába, augusztusba.  A 31 napos hónap a nevét Augustus császárról kapta. Különös módon július után szintén 31 napos hónapról beszélünk, ami annak köszönhető, hogy Augustus császár ugyanannyi napot akart, mint amennyi a lulius Ceasarról elnevezett júliusban van. Ezt  kell tenned ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki az augusztus hónapból!

Nincs idő lazsálni

A „munkát” már augusztus 1-jén meg kell kezdeni, augusztus 1 ugyanis az újhold és az  forint születésnapja.

- Hirdetés -

Újhold, ami már bizonyára sokatoknak ismeretes az energiáiról. Ahogy a mondás tartja, Újhold újat hoz, így ezen a napon kizárólag teremteni szabad. Jó,ha már előre felkészülsz és összeírod, hogy mik azok a dolgok, amelyeket még ebben az évben elszeretnél érni, hiszen ezen a napon garantált segítséget kapsz majd hozzá.

A forint születése: emiatt legfőbbképpen az anyagi helyzetünkhöz kaphatunk támogatást. Fontos, hogy minden esetben tisztán lássunk az anyagi helyzetünket illetően. Sokan panaszkodtok, hogy nem igazán jó, szeretnétek rajta javítani, ehhez azonban az kell, hogy a negatív gondolatotokat és a szegénységtudatot megszüntessük. Ezzel kapcsolatban pedig azt javasoljuk, hogy vegyél elé egy cetlit, amit tegyél el a pénztálcádba miután ráírtad az alábbiakat : „Mindig van annyi pénzem, amitől az egom és a lelkem jól érzi magát és biztonságban van!”.

A következő fontos dátum augusztus 10-e, amely Szent Lőrinc napja. A legenda szerint a pápa fő diakónusa volt, különösen a szegényekkel és a betegekkel törődött, sok betegséget gyógyított meg csodálatos módon például vakok szeme világát is visszaadta. Ebből kifolyólag ezen a napon az egészségünk fejlődését javíthatjuk és gyorsíthatjuk fel. Érdemes energetikailag rendbe rakni magunkat, amelyre a legjobb módszer egy óriási séta a természetben, napozás, vízparti séta illetve a megfelelő folyadék-fogyasztás. Emellett, külön erre a napra javasolnám az energetizált víz elkészítését. Vegyél elő egy papírlapot, írd fel rá, hogy tökéletes egészség, tegyél rá egy pohár vizet és másnap reggel fogyaszd el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét