Hiszi, nem hiszi? Horoszkóp 2019. október. 6. Vasárnap

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra. Brúnó és Renáta napján. A nap kel: 6.49, nyugszik:18.14.

Kos 03.21 – 04.20. – Nyomott

Ezúttal nem számíthat képzeletének védőhálójára. Bizonyos jelzések arra késztetik, hogy komolyan vegye fontolóra egészségi, vagy vagyoni helyzetét. Magánéleti problémák is nyomasztják. Kapcsolata vagy nagyon laza, vagy nem túlzottan érdekes. Kezd terhessé válni az Ön számára, hogy állandóan kifogásolják a cselekedeteit. Könnyelműséggel, léhasággal vádolják, holott családjára költi a pénzt, nekik akar örömet szerezni. Hogyan magyarázza ezt el nekik? Ha ezt tudná, ma sem fájna emiatt a feje.

Bika 04.21. – 05.20. – Hihetetlen

Ragyogó munkalehetőséget kínálnak Önnek, úgyhogy egy jó ideig megmukkanni sem tud. Persze megjön a hangja, túlságosan is, kissé harsánnyá válik. Mikor végre egyedül marad, a szemét dörzsöli, a karjába csíp, igaz ez, vagy csak álmodik? Netán tündérek játszanak Önnel? Egy közülük valóban játszik Önnel, de arra még várnia kell estig. Bírja ki valahogy addig!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Késlekedő

Nem kétséges, hogy valamit elfelejt, vagy más módon haragítja magára partnerét. Ráadásul még Önnek áll feljebb! Addig visszakozzon, amíg nem késő. Használja ki szerelme békülékeny hangulatát és ne mérgesítse el végleg az alapjában véve jelentéktelen közjátékot.

Rák 06.22. – 07.22. – Kemény

Érzi, hogy ma sem igazán ura az érzelmeinek. Ezért arra a józan következtetésre jut, hogy helyesebben teszi, ha ma tartózkodik minden érzelmi indíttatású megnyilvánulástól. Így éppen fenn tudja tartani a jó  légkört, amelyre ma szüksége van. az alkotó tevékenységhez. Legyen szerény és előzékeny, lepje meg környezetét ezzel.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük