Hiszi, nem hiszi? Horoszkóp 2019. október. 6. Vasárnap

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Bosszantó

Álmait csukott szemmel is látja, de ha valóra is akarja váltani, ébren kell lennie. Az Oroszlán nappal is álomvilágban él és azt hiszi, hogy a valóságot kizárólag az ő bosszantására találták ki. S, ha mind a két végén égeti a gyertyát, soha nem ér célba. Hát hová siet? És mondja meg, mihez kezd magával, ha már minden vágya teljesült?

Szűz 08.24. – 09.23. – Alakuló

Ennyi rossz után jöhetne már valami jó! A szerencse nem bujkál Ön elől, Csak egyszerűen nem akarja, vagy nem tudja észrevenni. Szedje végre össze magát, ez nem mehet így tovább! Senkinek nincs szüksége egy ilyen kukacoskodó, dúló-fúló alakra. Az engesztelést kezdje családján, már ma este.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Fontos

Minden új döntés, minden új fordulat, vagy változás nagyon fontos az életében. Ma mindezekben egyszerre lesz része. Figyeljen oda nagyon külső megjelenésére, hiszen az első benyomás mindenhol nagyon fontos.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Ígéretes

Most még nem késő előkészítenie a téli üdülését, bár az olcsó szálláshelyekből ilyenkor már kisebb a választék. Csak a maradékból válogathat, de tegye, hiszen minden nappal egyre kevesebb a “maradék”. Meglehet azonban, hogy szerencséje lesz, s az eredeti ár töredékéért “ugorhat be” valaki helyett álmai üdülésébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük