Hiszi, nem hiszi? Horoszkóp 2019. október. 6. Vasárnap

Nyilas 11.23 – 12.21. – Visszafogott

Ma próbálja kicsit visszafogni magát és a háttérből irányítani, így többet elérhet.  A pletykákkal se törődjön, hamar kiderül, hogy ki és mi áll a hátterükben. Emiatt kár lenne idegeskednie. Ideje rászánnia magát némi testedzésre, s közben még kellemes társaságba is cseppenhet. Mire jó a vasárnap ha nem éppen erre?

Bak 12.22 – 01.20. – Túlhajszolt

Ne becsülje túl a munkabírását, fizikai és lelki teljesítőlépességét. Vakságig, sántulásig képes belehajszolni magát helyzetekbe, csak nehogy megszólják. Ha érzi, hogy csügged, ne erőltesse a dolgot. Pihenjen le, igyon inkább egy csésze teát, vagy kávét, váltson lépést. Élvezze a friss levegőt! Egy közeli antikváriumban könyvkincsekre bukkanhat.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Javuló

Korán lefeküdt, korán is ébredt. Használja ki az ölébe pottyant, nyert időt. Mi volna, ha kivételesen nem kávéval és cigarettával kezdené a napot, hanem előtte mondjuk reggelizne? És, ha ezek után – mintegy ráadásképpen – elmenne uszodába, vagy szaunába? Ha megfogadja ezeket a tanácsokat, a különbség tapintható, sőt kézzel fogható lesz….

Halak 02.21. – 03.20. – Küzdelmes

A márciusi Halak harcra készek? Ahogy közeledik az év vége, úgy válik egyre nyilvánvalóbbá, hogy a halgazdaság szintje nem éri el a kívánt szintet, ezért még a további működése is kérdésessé válik. A kialakult feszült helyzet robbanással fenyeget. Igazi bolondokháza! Szorítsa össze a fogát, és pihenjen rá a jövőhétre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük