Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 24., hétfő - Városi Kurír

Sorting by

×

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2021. május 24., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Hirdetés

Kos 03.21 – 04.20. – Örömteli

Szép napra ébred, tele van várakozással, örömmel. Olyan esemény főszereplője, amely büszkeséggel tölti el, és ez szemmel is látható. Sugárzik Önből az elégedettség, így nagyobbak az esélyei, hogy üstökön ragadja a szerencséjét. Sikerrel köthet üzletet, pályázatokkal, szerencsejátékkal is megpróbálkozhat. Ha semmit sem nyer, ezt a napot akkor is ajándékba kapta.

Bika 04.21. – 05.20. – Tevékeny

Anyagi helyzete semmiféle bizakodásra nem ad okot, úgyhogy keményen kell dolgoznia, ha ki akar mászni a gödörből. Elvállal hát mindent, ami csak pénzt hozhat a házhoz. Nem bánt meg semmit, minek is hibáztatná magát, jó volt és kész! Most dolgozni kell, a minap meg mulatni támadt kedve! Ilyen pokolian egyszerű az egész.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szerteágazó

Még ma is elemében van, semmi sem kerüli el a figyelmét, még a látszólag jelentéktelen apróságok sem. Ezen az egyetlen napon annyi mindent képes elvégezni, mint máskor hetek alatt. Mások előtt sem marad észrevétlen hallatlan munkabírása és ennek kedvező következményei lesznek.

Rák 06.22. – 07.22. – Üres

Még mindig gondterhelt, de ha így halad, nem is fogja megoldani problémáit. Mindenkit elküld, mindenki zavarja, persze az is bántja, hogy gorombaságai következtében nem marad Önnel senki. De miért hiszi, hogy ha Ön nem is, mindenki más türelmes lesz Önnel? Egyszer minden barátjánál betelik a pohár, és akkor csak nehezen engesztelheti ki. Legyen belátó, és néha magában is keresse a hibát.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.