Oroszlán 07.23 – 08.23. – Vontatott

A napi feladatai mellett a másodállás, vagy az otthon végezhető munka egyre terhesebbé válhat, s a mindezért járó fizetségről is szívesen lemondana már, csak egyszer túl legyen rajta. Fáradt és hajszolt s ez idegkimerültséghez vezethet. Önnek pedig kímélnie kell a szívét, de gerincbántalmak is kínozhatják. Nem éri meg túlhajszolni magát.


Szűz 08.24. – 09.23. –Nyugtalan

Állandóan kísérteteket lát, olyan emberekről álmodozik éjjel és nappal, akik már rég nem szereplői életének. Ezt vagy annak tudhatja be, hogy a jelennel elégedetlen, s a múltban keres megnyugvást, vagy kikészült idegrendszerének. Munka után üljön le partnerével, hogy megbeszéljék további életüket. Nagyon kellemes beszélgetés vár Önre, s olyasmire is fény derül, amit álmodni sem mert.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Vidám

Ha ma ünnepli születésnapját, remekül fog sikerülni a barátai által szervezett buli. Alaposan kibeszélgetik magukat, de hagyjanak időt a vidámságnak is! Olyan jó csapat jön össze, hogy egy kis zene és tánc sem kizárt. Azok a Mérlegek, akik más napon látták meg a napvilágot, szintén jól szórakoznak, de inkább családi körben, mint barátaikkal. Legutóbb ugyanis haraggal váltak el tőlük.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Zaklatott

Önfejűsége megint bajba keveri. Még ki sem mászik az egyikből, s máris ott a másik. Túlzott karriervágyát mások nehezen viselik, ennél talán csak egyet utálnak jobban, a sikerét. Mivel ezekből nincs hiány, ellenállásuk is egyre nagyobb lesz, erre számítania kell. Lássa vendégül őket, így talán tompítani tudja a támadásokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét