Oroszlán 07.23 – 08.23. – Vágyakozó

Ma délelőtt 11 óráig “bedobhatja” totószelvényeit, s estig álmodozhat, mit vásárolna, mire költené a nyereményt. Persze attól is függ, mennyit nyerne. De a pénzben mérhető vágyak mellett találhat elérhetőbb, még akár ezen a napon is megvalósíthatóakat is. Lehet, hogy karnyújtásnyira vannak Öntől, mégsem akarja észrevenni.

Szűz 08.24. – 09.23. –Családias

Ha már a szerelemben nem várhatók életre szóló hódítások, legalább a hasukon keresztül hódítsa meg családtagjait. Az ebéd után ne igyekezzen mindenki a dolgára, maradjon együtt a család. Az utolsó beszélgetés óta ismét rengeteg dolog történt, lesz hát miről beszélgetni. Partnerét nem célszerű magával vinni erre az összejövetelre, túl bensőséges ahhoz, hogy olyasvalaki is részt vegyen rajta, aki még nem családtag.

Mérleg 09.24 – 10.23. – unott

Unja már a megszokott környezetet, a lakást, a kollégákat, de nem talál örömet már a munkájában sem. Lehet, hogy csupán valami frontátvonulás következménye ez a negatív kisugárzás, de az is elképzelhető, hogy tiszta szívből így érez. Ez esetben viszont változtatnia kell. Ne ugorjon egyszerre bele mindenbe, szép lassan számolja fel azokat a dolgokat maga körül, amelyek nyomasztják.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Közepes

A külvilág felől gátló tényezők folyamatos jelenlétével számolhat. Nagy közegellenállásban tud csak előre haladni, s minden egyes centiméterért keményen meg kell küzdenie, dupla erőfeszítést kell kifejtenie ugyanazon eredményért. Magát a munkát senki sem méltányolja, csakis a végeredményt nézik, s ez érthető. Ne várja, hogy a nyakába omlanak, csak azért, mert olyan nagy küzdelmet folytat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét