Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2009. szeptember, 29., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér Mihály napjára amikor a nap kel 6:40, nyugszik 18:28.

Kos 03.21 – 04.20. – Pihentető

Mozgásigénye rendkívüli: ha nem futhat legalább két kört, tönkre van téve a napja. Ezúttal mégsem vágyik kimozdulni a lakásból. Elfoglalják a gondolatai, feloldódik az alkotó munkában. Nem kívánkozik emberek közé menni, szívesebben hódol hobbijának, vagy olvasgat, esetleg tanul. Ösztönösen is szükségét érzi az ilyen csendes, elmélyült napoknak. Ezekből merít erőt. Talán hamarosan hasznát veszi annak, hogy kellően kipihente magát, kipárnázta az idegeit.

Bika 04.21. – 05.20. – Felzaklató

Családjában, illetve magánéletében nagy dolgok vannak készülőben. Számított rá, nem érte készületlenül, mégis rosszkor jött. Olyan időpontban, amikor saját sorsát illetően is súlyos kérdések gyötrik. Hogyan köthetné össze a sorsát egy másik emberrel – vagy adhatna áldást gyermeke házasságára – ha semmi garancia nincs a megélhetésükre. Ne hagyja hogy kételyei megzavarják és fenyegető árnyékot vessenek erre a nagyon várt eseményre.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kimerült

Egy ilyen hét után akár azt is megengedheti magának, hogy délig heverésszen és azután se tegyen megerőltető mozdulatokat, mint például takaró felemelése, hogy a felkelésről ne is beszéljünk. Délután, amikor már nem tud mit kezdeni a lustaságával, mégis csak mozduljon ki a lakásból.

Rák 06.22. – 07.22. – Nagyon jó

Úgy tetszik, új ismerőse mélyebb benyomást tett Önre, mint gondolta. Ne menjen azonban túl messzire, nem árt, ha előbb alaposabban megismeri. Nehogy egy újabb csalódás miatt erejét veszítse! A vasárnapot mindenesetre szánja az új kapcsolatra. Izgalmas, kellemes napnak néz elébe. Azért  ne hanyagolja el a barátait sem! Ők is kíváncsiak, hogyan él, mi történik Önnel. Lehetne figyelmesebb….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük