Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2009. szeptember 30., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér Jeromos napjára amikor a nap kel 6:41, nyugszik 18:26.

Kos 03.21 – 04.20. – Mozgalmas

Mostanában nem kímélte magát, mindent “bedobott” az érvényesülése érdekében és hozta is a legjobb formáját. Elismerése, sikerei igazolják Önt, de nincs kizárva, egészsége látja kárát a megerőltető hajtásnak. Lehet, hogy pendlizni fog, az Önt ünneplők és az orvosa között? Közben a családja, vagy a partnere is tartogat egy kis meglepetést. Nem fog unatkozni, ettől ma nem kell félnie. Csak győzze energiával!

Bika 04.21. – 05.20. – Ingerült

Ön nem sértődékeny alkat, de megsérteni csak egyszer lehet, azt soha többé nem felejti. Nem is tudja elképzelni, mivel szolgált rá a képtelen vádakra és alig bírja megállni, hogy ne tegyen, mondjon olyat, amit végül megbánna. Dúl-fúl haragjában, alig képes befelé nyelni a sok indulatot. Terelje más felé a gondolatait!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Óriási

Eljött az Ön napja! Ma tarolhat dicsőséget, arathat, hódíthat, mindenki meghajol az Ön nagysága előtt. Király lehet, uralkodó, akire néma áhítattal tekintenek fel az alattvalók. Azt azért ne feledje, hogy uralkodásának hamar vége szakad, s ha rosszul sáfárkodik hatalmával, senki sem lesz rest a fejére olvasni a bűneit.

Rák 06.22. – 07.22. – Nagyon jó

Minden tekintetben sikeres lesz a mai napja. Munkahelyén elismerik a teljesítményét, főnöke is megdicséri. Otthon is minden rendeződik, boldog és harmonikus életet él. Az egészsége is kiváló, kondiját csak erősítheti az esti kocogással, tornával. Alkotóereje este sem hagyja pihenni, új megoldásokon töri a fejét, nem kétséges, hogy megint kitalál valami olyat, amivel örömet szerezhet szeretteinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük