Kiemelt hírek

Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 10., szerda

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Kellemes

Minél keményebb egy dió, annál nagyobb élvezettel lát hozzá a feltöréséhez. Szereti rohammal letörni az ellenállást, ám, ha nincs harci feladat, szívesen lustálkodik. Ma elengedheti magát, erőt gyűjthet az elkövetkezendő ütközetekhez. Szerelmi barométere sem jelez viharos szenvedélyeket. Ezúttal a szexhez sincs különösebb kedve, de nem érzi a hiányát sem. Mai “jóvásár: bár esik, vagy esőre áll, de egy új napszemüveg sosem árt!

Bika 04.21. – 05.20. – Jó

A jót könnyű megszokni, mindannyian természetesnek vesszük, noha nem tart örökké, mint minden más, elmúlik egyszer ez is. De amíg így van, élvezze, s tegyen érte, hogy így is maradjon. Munkájában sikeres, kapcsolata kitűnő, felhőtlen. A gyerekekkel is többet foglalkozik, igaz, többet is nyaggatják, szeretik és szükségük van Önre. Mai “jóvásár: kényeztesse kicsit magát, fizessen be egy jó masszázsra.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Elégedetlen

Számot vet eddigi életével, s úgy találja, nincs oka az elégedettségre. Mintha másból sem állna eddigi tevékenysége, mint kudarcok sorozatából. Lássa be, hogy ennek a számvetésnek az eredménye elsősorban attól függ, hogy az adott pillanatban éppen milyen a hangulata. Sajnos ezen a napon nincs esélye arra, hogy pozitív mérleget kapjon eredményül. Mai “jóvásár: ma nem mutatnak ilyet a csillagok. Majd holnap….

Rák 06.22. – 07.22. – Kemény

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Sok a munkája, nehezen bírja és szerelmi élete sem kielégítő. Egy mondatban talán ennyit, mégis érthető, miért ilyen ideges. Lassanként, pontról pontra próbálja megoldani-feloldani a kényes helyzeteket. Ha mindent egyszerre akar, akkor bizony összeroppanhat. Ön sincs vasból, és az idegei sem azok a kifejezett kötélidegek. Pihenjen, vagy sportoljon többet. Mai “jóvásár: mindkettőre alkalmas egy kellemes hétvége egy wellnes szállodában. Nosza, foglalja le.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!