Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 15., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Csodálatos

Szünetelteti az öklelést és máris jóra fordul minden. Szakmájában napként tündököl, s ha éppen nincs munkája, a jövő akkor sem tűnik reménytelennek. Sokkal magabiztosabb, mint korábban, szerelmi étvágya is feltámad. A jelek szerint csillapíthatja, méghozzá kedvére. Azért ne bízza el magát túlzottan: az embert akkor is érhetik kellemetlenségek, amikor a legkevésbé számít rá. Mai “jóvásár: már ma játssza meg kedvenc számait a lottó valamelyik fajtájában.

Bika 04.21. – 05.20. – Unalmas

Olyannak látja a munkahelyét, a szürke, csúnya tárgyakat maga körül, a gonosz manóként vigyorgó, elintézetlen aktákat, miegyebeket, mint egy unos-untig ismert, közepes filmet a tévében, amelyet már huszadszorra vetítenek. A szomorú különbség csak az, hogy most nem kapcsolhatja ki a készüléket. Otthon is csak ásítozik és mit ad Isten, azt a filmet adják a kedvenc csatornáján, amellyel példálózott. Megnézi huszonegyedszerre is. Mai “jóvásár: egy nagy tábla búfelejtő csoki.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Süllyedő

Nem csak az idő jár ólomlábakon, hanem Ön is. Kétségbeejtően keveset bír fizikailag, már egy rövid séta is teljesen kimeríti. Nem beszélve arról, ha véletlenül gyalog kell felmennie a harmadik emeletre. Fokozatosan kezdje el a testedzést, mert legyengült szervezete roppant nehezen viseli a hirtelen erőfeszítéseket. Mai “jóvásár: egy bérlet a közeli uszodába.

Rák 06.22. – 07.22. – Hasznos

Megújulva kezdi a hetet, még él Önben a tegnapi kiadós séta, kirándulás emléke. A friss levegő után úgy érzi, megfullad a hivatal és a város levegőjében. Délutánra már észre sem veszi, hamar visszarázódik eddigi életrendjébe. A mozgás azért hiányzik és kedve is volna valamit sportolni. Tegyen úgy, csak használni fog. Munkáját ma könnyedén és gyorsan végzi, marad ideje egy kis fecsegésre is. Mai “jóvásár: az a jó kis edzőcucc, amit múltkor kinézett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük